Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Нощта на Пълнолунието във Водолей е вълшебна

Хороскоп

Нощта на Пълнолунието във Водолей е вълшебна

Нощта на Пълнолунието във Водолей е вълшебна - Tribune.bg
Снимка:

Пълнолунието във Водолей ще настъпи на 12 август в 04:37ч. Това ще бъде супер пълнолуние, което означава, че ще бъде в най-близката си точка до Земята, така че ще го видим като много ярко и по-голямо.

Нощта на 12 август е вълшебна, защото на небето идва последната супер луна, в последния месец на лятото. Пълнолунието в знака Водолей служи като активация и носи божествена светлина, за да ни помогне да освободим пътя на нашия живот от всички препятствия, които стоят на него и да върнат слънцето обратно на нашия път. Пълнолунието във Водолей ни свързва с вибрациите на Вселената. Не пропускайте да отправите вашите желания и молитви към пълната Супер Луна тази нощ.

Тройния съвпад (Уран, Марс и Северния възел) в Телец ни казва, че благодарение на Уран сега живеем в период на бърза еволюция, с безумни темпове за човечеството. Преминаваме през много промени и виждаме, че старите системи, старите структури вече не работят, че трябва да се адаптираме в движение. Многото важни планети във фиксираните знаци на хороскопа на пълнолунието означава, че точно това, което е твърдо, трябва да се разклати, за да се промени.

Пълнолунието ще бъде в съвпад със Сатурн, така че ще донесе повече интроспекция, може би дори лека склонност към депресивни състояния, но в същото време може да ни помогне да се захванем за работа, да свършим някои неща който отлагаме от доста време.

Когато Сатурн е в съвпад с Луната, тогава се създават ограничения и блокада в това, което искаме, във вселената на нашите мечти и фантазии. Вината не е непременно на Сатурн. Той говори за реалността на живота, че нещата може да не са толкова лесни, колкото ни се иска.

Фактът, че това Пълнолуние е по-"тъмно" в символиката си се дължи на основанието, че се случва на куспидата на 8 дом, домът на смъртта. Това може да представлява затварянето на един цикъл и отварянето на друг. Но това няма да е лесно прекъсване, защото процесът на приемане и изцеление може да нарани по-силно от самата болка.

В астрологията Луната управлява царството на подсъзнателните емоции, частта от себе си, която често не можем да изразим, но чувстваме на дълбоко ниво. Вашият лунен знак или знакът и местоположението на Луната, когато сте родени, диктува от какво се нуждае вашето вътрешно аз. Ако някой има проблем с психичното здраве, в дните на пълнолуние или новолуние той е много по-засегнат от обикновено.

Пълнолунията са пряко свързани с магията на Вселената. Те идват с период на емоция, интуиция, мистерия и щастие. Супер Луната усилва всички красиви аспекти на живота ни и предлага видими подобрения за душата ни. В такива периоди се фокусираме повече върху това, което наистина има значение в живота, по-спокойни и отпуснати сме, по-оптимистични и жизнерадостни. Знаем, че не сме сами – усещаме вибрациите на Вселената и приемаме божествената помощ във всички проблеми, пред които сме изправени. Това, което живеем сега, е нашата съдба; трябва да спрем да се борим с вятърните мелници, да приемем всичко, което ни се случва, да се учим на изкуството на благодарността и да се наслаждаваме на пътуването, без да се тревожим за крайната дестинация.

Tribune.bgTribune.bg

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети