Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние и пълно слънчево затъмнение

Хороскоп

Новолуние и пълно слънчево затъмнение

Снимка:

В понеделник, на 14 декември в 18:16ч, е последното новолуние за тази година, което ще бъде съпроводено с пълно слънчево затъмнение, което ще продължи 2 минути и 10 секунди. Двете събития се случват в знак Стрелец. Това затъмнение ще е видимо от Перу, Уругвай, Парагвай, Аржентина, Южна Америка, Боливия, Чили.

Новолунието е времето, когато Слънцето символично се свързва с Луната. Нощното светило е скрито и не може да се види в небето. Това са мистериозни, тъмни и безлунни нощи. Чувстваме енергийна слабост и емоционална нестабилност. Да се намали физическата активност.

Слънчевото затъмнение е в добър аспект с планетата Марс. Това дава енергия, увереност и инициативност за създаване на нови цели и благоприятно действа върху плановете. Въпреки това, нехармоничният аспект към Нептун подсказва, че трябва да се предпазваме от измама, а също и от инфекции, особено от новия коронавирус. Аспектът може да ви накара да се чувствате слаби, мързеливи и несигурни. Объркването, измамата, прекалената идеализация и наивността могат да доведат до загуба, разочарование, скандал или клевета.

Основната характеристика на слънчевото затъмнение в знак Стрелец и неговото въздействие върху хората е желанието за промяна. Имате шанс да направите своите планове за новата година, както и да стартирате положителни промени в живота си при новата Луна. Напишете своите желания, посейте семената на бъдещите си успехи. Можете да си направите карта на желанията от изрезки на вестници и списания. Задайте приоритетите си правилно. За целта е добре да отделите време само за себе си.

Добре е да започнете новият период без всякакви задължения, най-вече парични.

Стойте далеч от конфликти и изясняване на взаимоотношенията. Помнете, че както посрещнете новият лунен месец, така ще ви върви после през него. Затова е добре да избягвате спорове и скандали, хабене на нерви. Прекарайте този ден в благоприятна за вас среда, с приятни хора и позитивна атмосфера. Ден, който изисква активност и оптимизъм.

Добре е да простите на хората, които са ви обидили и да се помирите с тях. Не е нужно да носите товара със себе си. Ако е приключило обаче вече нещо, добре е да се сложи край на „мъртвите отношения“ и да отворите вратата към светлото бъдеще.

През този период е добре да медитирате, да правите йога, да извършвате практики с чакри и други духовни практики.

Не е желателно да се предприемат сложни и отговорни дела.

 

Ритуал на Изобилието

Изпълнете ритуала в първите часове след новолунието.

Напишете имената си в полето "Име на получателя".

В полето „Сума“ посочете колко пари искате да получите. Напишете словом и цифром.

Важно е да се има предвид, че сумата трябва да бъде реалистична. Ако решите да напишете прекалено голяма сума  за вас, вероятно нищо няма да получите. Изберете по-малка сума, при което да не чувствате вътрешно съпротивление. В противен случай ритуалът няма да донесе резултати.

На полето Цел, напишете какво искате от Вселената. Например, почивка за цялото семейство или нова кола.

Сложете датата на чека и подписа си.

Поставете чека на изобилието в червен плик и го поставете на място, където никой няма да го намери. След това се опитайте да не мислите за получаването на тези пари. През следващия лунен месец, желанието трябва да се сбъдне: или ще получите парите или някаква компенсация, скъп подарък, награда, премия и т.н.  

Чек на изобилиетоЧек на изобилието


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още