Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Козирог

Хороскоп

Новолуние в Козирог

Новолуние в Козирог - Tribune.bg
Снимка:

Първото новолуние за 2021 година е на 13.01. в 07:01 часа в кардиналния и земен знак Козирог. То ни дава силна движеща енергия за вземане на нови решения. Ще имаме възможност да посеем семе, да направим важна стъпка или да създадем стабилна основа, когато става въпрос за стабилни финанси или обмислена кариерна стратегия.

Важно е само да бъдете търпеливи, защото всичко, което правите прибързано, може да има отрицателно въздействие върху по-нататъшния ви път. Новолунието представлява ново начало, т.е. нов цикъл на живот, в който трябва да се създадат нови намерения и цели. Въпреки че не го виждаме на небето, така както е лесно да забележим пълнолунието, младата луна има също толкова мощна енергия, която може да повлияе на живота ни.                                                                            

Интересно е, че новолунието винаги се среща в същия знак, в който в момента се намира Слънцето. Това се случва, защото по време на новолунието има изравняване на Луната и Слънцето, което носи допълнителна енергия за растеж, потенциал и нови възможности. Ето как новолунието ще повлияе на живота ни:

1. Възможни са промени в настроението и да изпитате нуждата от усамотение. Ще ви се иска да останете сами и да се отдадете на мислите си. Отдайте се на мечтите си, почувствайте ги като вече реални.

2. Ще имате повишена нужда от почивка и сън, тъй като нивата на енергията ни падат заедно с новолунието. Така че почивайте и се отпускайте винаги, когато имате възможност да го направите.

3. Ще почувствате силна мотивация за постигане на собствените си цели. Амбициите ви ще се увеличат и ще искате да направите важни ходове по пътя към тяхното осъществяване. Не се страхувайте, че няма да успеете поради гореспоменатия енергиен спад, тъй като това е просто временна почивка, момент за почивка и презареждане на батериите, преди да се потопите в целите и проектите си.

4. Бъдете позитивни - Новолунието ви насърчава да бъдете по-добри и по-малко критични към себе си, както и да защитавате чувствителната си енергия. Избягвайте да прекарвате време с песимистични хора и такива, които застрашават вашия положителен енергиен поток. Правете неща, които ви радват.

Това Новолуние ще има най-голямо влияние върху знаците: Телец, Дева, Козирог, Скорпион и Риби. Това означава, че Вселената не само ви поставя нови задачи, но ще ви подтиква по всякакъв възможен начин да ги изпълнявате, така че, просто да не можете да го избегнете. А за Везните, Овен и Рак ще бъде по-трудно, така че ще трябва да положат допълнителни усилия около препятствията по пътя.

Козирог - Новолунието се случва във вашия първи дом. Първи дом символизира вашата личност, вътрешна и външна работа върху себе си. Анализирайте своето Аз, силните и слабите си страни - както в духовен смисъл, така и в интелектуален, физически. Решете какво бихте искали да подобрите в себе си и си поставете конкретни цели. Направете външния си вид по-ярък, актуализирайте и разширете гардероба си. Разширете мрежата си от контакти, комуникирайте с повече хора. Това новолуние е специално за вас.                                                                             


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати