Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Лъв – сърцето се събужда

Хороскоп

Новолуние в Лъв – сърцето се събужда

Новолуние в Лъв – сърцето се събужда - Tribune.bg
Снимка:

Едно прекрасно, вълшебно Новолуние завладява небето. Сега започват промени, които ще засегнат целия ни живот. Новолунието в Лъв на 28 юли в 20:56ч внася обновление и оживление в живота ни. Неразрешените проблеми на сърцето излизат на повърхността, готови ли сте да се изправите срещу тях? Слезте от ума в сърцето. Успокойте мислите си. В това може да помогне и Юпитер в Овен, който е в добър съюз с новолунието, споделя своите благословии и стимулира положителните вибрации. Оптимизмът се покачва, идват нови възможности. Новолунието в Лъв ще бъде наистина стимулиращо и мотивиращо, така че всеки може да очаква изблик на творческа енергия през този период.

Новолунието винаги бележи края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. Комбинацията от Слънце и Луна дава тонизираща енергия, така че това е отлична възможност да започнем нови неща и планове. Можем да се справим и с редуцирането на стари навици, поведенчески модели и вкоренени вярвания, тъй като в този случай ние също се обновяваме духовно. Всички тежести трябва да бъдат изхвърлени и препъни камъните отстранени от пътя на емоции, любов, кариера и други области на живота.

Новолунието само по себе си носи много импулсивна енергия, но с квадрата, който това Новолуние ще образува с Марс и Уран в Телец, тенденцията се засилва. Трябва да сме особено внимателни, когато даваме обещания или правим големи изявления, без първо да помислим за способностите си и възможните последствия.

Това е периодът на пробуждане, ще осъзнаем неща, за които не бихме се сетили досега. Това просветление може да е малко болезнено, но е по-добре да разберем истината възможно най-скоро. За да можем да се формираме и развиваме, болката и разочарованието са неизбежни. Ако в живота няма трудни моменти, никога няма да можем да оценим доброто и красивото. Животът е като влакче в лунапарк, веднъж нагоре, веднъж надолу, трябва да приемем всичко такова, каквото е.

Новолунието в Лъв събужда смелостта на сърцето и мобилизира енергиите, с помощта на които можем да оформим живота си в това, което искаме да бъде. Поставете си нова цел. Отдалечете се от хора и обстоятелства, които ви теглят надолу като котва. Кажете каквото ви е наум, възможно най-спокойно и без излишни драми. И се подгответе за непредвидени обстоятелства, защото нещо може да разтърси някоя област от живота ви.

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие. Получаваме възможност да вземаме интелигентни решения, така че допускаме в живота си само онези неща, които са наистина важни за нас.

Новолунието също оставя много място за романтика, тъй като Лъв управлява неща като удоволствие и забавление. В момента искрата на сътворението пулсира все по-силно и по-силно в нас. По време на това Новолуние можем напълно да се посветим на този творчески стремеж. Направете нещо за себе си, оставете креативността да ви води, насладете се на момента!


Етикети новолуние, лъв
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати