Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Лъв

Хороскоп

Новолуние в Лъв

Новолуние в Лъв - Tribune.bg
Снимка:

На 16 август в 12:38ч в 23° 17' градуса на знак Лъв се случва Новолуние. Новолунието е мощен астрологичен феномен, който се случва, когато Луната е точно между Слънцето и Земята, така че страната, осветена от Слънцето, не се вижда и следователно се възприема като тъмен диск.

Това новолуние засяга главно представителите на  Фиксирания кръст (Лъв, Водолей, Телец и Скорпиони),  особено тези, чиито  рождени дни са в 3-та декада , но и тези, които имат  асцендент или лични  планети в тези или близките градуси на знаците. 

Новолунието винаги е нова надежда, още повече, когато се случва в огнени знаци, където идеята, радостта, любовта, съзиданието са най-активните елементи. Новолунието е чудесно време за преосмисляне и поставяне на нови цели. Огънят на Лъва, това е искрата, която ни се подава, за да не бездействаме. Вълна от вибрираща енергия ни обгръща, помагайки ни да блеснем и да изявим себе си по най-автентичния начин.

Вселената иска да ни поднесе прекрасни изненади в края на лятото, затова това Новолуние се появява в петия знак на Зодиака - знака Лъв, този невероятно силен, смел и енергичен знак. Новолунието в Лъв е добра възможност да работим активно върху нашите желания и планове, да ги развиваме и увеличаваме.

Новолунието е в близост до Лилит (Черната Луна) и ретроградна Венера, което подсказва за интензивни емоции, страсти, обсебване, кармични взаимоотношения и ретроспекция. Когато  Новолунието се сблъсква и с планетата на независимостта и революциите Уран (квадратура), възникват неочаквани ситуации. Присъствието на Юпитер може да раздуха нещата още повече. Аспектът ще предизвика емоционални сътресения, напрежение и може би раздяла, ако връзката ви преминава през труден етап или обратното - може да възникне ново запознанство, което да разстрои живота ви. Възможно е да има завоевания и флиртове, но продължителността им не е сигурна. Резултатът да не е желаният, интересът на единия да „прегори“ бързо. Семейните и любовни проблеми, могат да започнат да нарастват, ако не вземете необходимите мерки. Много е вероятно да има прояви на егоцентризъм, снобизъм и арогантност, което може да доведе до отрицателни резултати. Освен това би било добре да се намалят изискванията към партньора и да не се настоява за неща, които са трудни за осъществяване, ако искате да избегнете често напрежение или дори раздяла. Същото важи и за сътрудничествата.

Вашата издръжливост и търпение ще бъдат подложени на изпитание в следващия лунен месец, но само със спокойствие и бързи рефлекси ще успеете да се справите с постоянните катаклизми и предизвикателства.

С упоритост и постоянство, устремени към успех и признание, имаме много шансове в крайна сметка да завоюваме това, към което се стремим. Огненото Новолуние ни дава стимул за ново начало в живота. Така че предстои период на специално вдъхновение.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети новолуние, лъв
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети