Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Лъв

Хороскоп

Новолуние в Лъв

Снимка:

Новолунието олицетворява ново начало и е най-подходящото време за изразяване на вашите желания

Новолунието на 19 август в 05:43 часа ще бъде в огнения знак Лъв, който ще донесе прилив на творческо вдъхновение на всички знаци на зодиака. Ако имате страсти, които винаги сте оставяли настрана, новолунието е чудесно време да посеете семената и да започнете да реализирате мечтите си.

Новолунието е фаза на Луната, която не можем да видим от Земята, тъй като е осветена само далечната страна на нощното светило.   

Може да изглежда, че Луната е изчезнала от нощното небе, но тя е там и просто се слива с небето. Новолунието е началото на нов лунен цикъл и въпреки че може да не можете да видите ясно Луната, тя има мощна енергия.

От гледна точка на астрологията, новолунието олицетворява ново начало и е най-подходящото време за изразяване на вашите желания.   

Новолунието влияе на настроението. Може да доведе до сънливост. По-податливи на влиянието са мъжете.

Както лунната светлина не е толкова ярка по време на новолунието, нивото на енергия също спада.

При новолуние лунният диск е практически невидим, но от този момент нататък Луната започва да расте, докато достигне пълнолуние, което повишава мотивацията ни и ни помага да се съсредоточим върху целите си.

Новолунието е подходящо време за позитивни мисли.

Новолунието е свързано с надежди и възможности, затова е много важно да проявите доброта, грижовност, позитивно и грижовно отношение към себе си.

Не прекарвайте време с хора, които са обезкуражени и песимистични. Включете се в дейности, които ви носят радост и действие. Както прекарате новолунието, така ще ви протече и новият лунен месец.

Новолунието ще донесе прилив на енергия на Овена и желание да се заеме с нови творчески проекти. Телецът може да иска да направи някои подобрения в дома си. Нека използва енергията на новолунието, за да пренесе творческите си идеи в жизнено пространство. Приятелите ще донесат на Близнаците много радост и вдъхновение. Нека се свържат с хора, с които не са контактували дълго време. Новолунието ще помогне на Рак да осъзнае, че заслужава нещо по-добро. Нека се поглезят, да си подарят масаж, пътуване или просто да се отпуснат.    

Новолунието за Лъва е чудесно време да се погрижи за себе си - ново облекло, бижута, лични грижи - всичко това ще донесе само полза. Девата да остави практичността си настрана и да си позволи да пофантазира малко. Везните да не се страхуват да поемат отговорност и да споделят своята креативна визия за по-добро бъдеще.

За Скорпиона сега е идеалният момент да предприеме действия и да говори за повишение на заплатата или да си потърси нова работа.      

Стрелецът да каже „да“ на най-лудите си импулси и да се приготви за нови вълнуващи приключения.

Козирогът трябва да поработи върху отношенията си, за да постигне повече интимност и сигурност в тях.

Водолеите да се ангажират с по-близки отношения в това новолуние. Да се погрижат за своите най-свежи и иновативни идеи.

Рибите да се фокусират върху своите цели и вдъхновение. Да насочат повече енергия към своите хобита и увлечения.                                              

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема