Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Лъв

Хороскоп

Новолуние в Лъв

Снимка:

На 8 август ново астрологическо събитие ще добави своята енергия към нашата пътека - Новолунието в Лъв в 16:51ч. Това означава ново начало, промени, необходими за растежа ни.

Новолунието е оптималното време за отбелязване на нови намерения. Връзката между Слънцето и Луната генерира космическа точка на спокойствие, където можем да си спомним по-лесно целите на душата си и възприемането на нови възможности. В Лъв това Новолуние разкрива къде сме готови за повече любов, творчество и радост в живота ни. Тази енергия, съчетана с влиянието на Лъва, означава, че това е много мощен момент да се предприемат действия за постигане на целите си.

Лъвът представлява пътешествието на себеоткриването, изследването и изразяването на нашата божествена същност. Ние сме искри от светлина, излизащи от Единството, въплътени на тази планета, за да учим, обичаме и служим.

Въпреки нашите различни зодиакални знаци, по време на новата Луна в Лъв, царят на джунглата вътре в нас излиза на повърхността, и се опитва да управлява целия свят с авторитарно си, активно и открито отношение.

Тъй като новолунието е в напрегнат аспект с Уран, прогнозират се неочаквани и изненадващи събития, предимно в социален и обществен план, а в личностен, зависи от това, къде подадат акцентите в личния ви хороскоп. Някои събития няма да бъдат напълно положителни, но те са необходими стъпки, за да се развиваме.

Новата Луна носи със себе си много нови възможности да постигнем нещо необикновено този път, с малко амбиция и постоянство. Може да планирате бъдещето си сега, да мислите за нови идеи, които да се въведат на практика по-късно, тъй като енергиите носят вдъхновение, а шансовете за успеха на плановете са много по-добри, отколкото във всеки друг момент.

Новата Луна е за ново начало и засяване, а не за цъфтежа и събиране на реколтата. Да приемем, че искате да засеете семената на успеха. Нищо няма да падне наготово в скута ви, ще трябва да се постараете. Първо, вие подготвяте почвата, посявате семената си, поливате я и накрая ще поникне. Ще бъде правилно да изразите желанията си за себе си на New Moon, но не очаквайте чудесата да се случват сами.

Освен новолунието, днес е специална дата – 08.08. - цифрата 8 се свързва с безкрайността, а двойната 8-ца представлява двойно безкрайна енергия. Това означава, че можете да се свържете отново с божествения източник на творчеството и със смела реализация с божествената любов.

Днес се отваря Лъвската порта – магически портал. При влизането през него, вие можете да достигнете радостта, духа и изобилието на творението, защото този магически портал ще ни отведе там. Този портал е вълшебно време на висока енергия и вибрации и е свързан със звездата Сириус, която се счита за нашето духовно Слънце.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още