Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Овен

Хороскоп

Новолуние в Овен

Снимка:

Новолунието в знака Овен на 12 април в 05:32ч ни носи усещане за повишена енергия и усърдие в постигането на целите ни. Съвпадат на Слънцето и Луната дава прилив на енергия и инициатива. Така че това е отличен момент за ново начало, обръщане на нова страница или започване на нов проект. Направете конкретни планове за постигане на вашите цели.

Силните и мотивационни вибрации, както и доброто чувство на самочувствие ще ни направят по-смели и една крачка по-близо до мечтите ни по време на този лунен цикъл. Огненият пламък на Овен и движещата енергия на Новолунието ни носят смелост и ентусиазъм, но също така и осъзнаването, че сега е моментът да поставим личните нужди на първо място в списъка с приоритети. По време на това Новолуние има четири планети в знака Овен, от които Венера и Меркурий се открояват като най-доминиращи. Това означава, че ни очаква благоприятен период в областта на любовта, общуването и парите.

Изправени сме пред период на големи промени, но също така и големи възможности, които трябва да се използват разумно. Звездите ще бъдат в наша полза и всичко зависи от нашите действия и ходове. Сега е подходящ момент да започнете да осъзнавате всичко, което сте планирали отдавна. Този астро период ще ви помогне да постигнете успех във всички области, особено в бизнеса. Правете всичко:

Без колебание - известно е, че този, който мисли прекалено много, пропуска многобройните възможности и шансове, които му се предлагат. И именно за пропуснатите възможности и шансове по-късно съжаляваме най-много.

Без страх - страховете са просто сценарий, който си изковаваме в главите. Винаги, когато изпитвате страх, знайте, че това е мисъл, която може да бъде заменена с далеч по-красиви мисли. И го направете!

Без да мислите - не мислете какво ще кажат другите за нещо, което правите. Много хора на този свят живеят неуспешно, защото не са направили нещо само защото са мислили и са се страхували от това, което околната среда ще им каже. Винаги, когато се запитате какво ще каже някой друг за това, което искате да направите, първо се запитайте: Живее ли той или тя живота ми, или аз го живея?  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още