Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Рак

Хороскоп

Новолуние в Рак

Снимка:

На 10 юли в 04:18 часа има Новолуние в знак Рак.

Наблюдаваме фазите на новолунието, когато Слънцето, Луната и Земята са на една линия. Новата Луна е времето, когато Слънцето символично се свързва с Луната. Нощното светило е скрито и не може да се види в небето. Това са мистериозни, тъмни и безлунни нощи. Най-рано, когато пак можем да видим лунния сърп е два дни след новолунието. Чувстваме енергийна слабост и емоционална нестабилност по това време.

Новата Луна е моментът, когато старата си отива, но все още няма нова. Затова е чудесно да уведомите Вселената какво искате. 

В навечерието на новата Луна е добре да се отървете от всичко ненужно, но не само вещи и дрехи, а по-специално от ненужни мисли и хора. Чудесно е да почистите дома - благоприятен ефект ще има от пренареждането в къщата. Ревизирайте всички продукти. Отидете до банята и ако има възможност посетете сауната. Можете да визуализирате вашите желания.

Можете да започнете да планирате нови неща, както и да си направите равносметка. Време, когато имате силата да погледнете вътре в себе си и да се изправите срещу старите емоции и чувства, които са останали с вас през цялото това време. Така че се опитайте да ги пуснете. Време е за ново начало! Всяка фаза на Луната има духовно значение. Астролозите не съветват да се вземат важни решения на Нова Луна или да се справяте със сериозни житейски проблеми.

Какви неща не трябва да се правят на новолуние

По време на новолунието не бива да правите драстични промени и следователно не трябва да планирате смяна на работа, преместване или напускане.  Не е добре да се бракосъчетавате.

Забрани през периода на новолунието: старайте се да не проявявате раздразнителност и да не влизате в конфликтни ситуации; не пожелавайте зло на никого; по-добре е да се откажете да вършите тежка работа; трябва да се въздържате от инвестиране и харчене на големи суми пари; не се препоръчва колективна работа. Ако искате да помолите за повишение, новолунието не е най-добрият период за това и е по-добре да отложите такъв разговор.

Има много поверия за новолунието. Ето най-често срещаните:

1. Ако намерите монета на улицата - голяма печалба. Монетата трябва да бъде взета и носена в портфейла ви.

2. Да взимате назаем пари или да давате назаем на други – води до бедност.

3. Преместване на ново място при новолунието - щастливо бъдеще на новото място.

4. Ако птица е влетяла в дома на неомъжено момиче, да чака сватба.

5. Плуването и къпането във воден източник (езеро, река, море) носи късмет.

Ритуал за пари

Простичък, но много ефективен ритуал препоръчва лунният календар, по време на който трябва да заредите портфейла си, в резултат на което можете да получите финанси от най-неочаквани източници. Вечерта след настъпването на новолунието напълнете портфейла си с пари. Поставете го на перваза на спалнята, от дясната страна. Нека остане там цяла нощ. На сутринта трябва да вземете портфейла си. На следващата вечер повторете същото. Продължавайте така да изнасяте портфейла си всяка вечер до пълнолуние. Важно е в портфейла винаги да има повече пари - както банкноти, така и монети. Може и да не вярвате, но от проба глава не боли.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още