Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Телец - време да възстановим личните си ценности

Хороскоп

Новолуние в Телец - време да възстановим личните си ценности

Новолуние в Телец - време да възстановим личните си ценности - Tribune.bg
Снимка:

На 11 май в 22:01 часа има новолуние в знак Телец. Време е да помислим за новите ни намерения. Тази нова Луна подчертава нашите ценности, нашите притежания, връзката ни с природата, защото Телец е знак на земята, която се отнася до материални, конкретни и стабилни стойности.

Съвпада на Луната и Слънцето дава началото на новолунието. Два дена преди и два дена след новолуние Луната не е видна, не осветява Земята. Тези дни се наричат дните на Хеката – богинята на тъмнината, фаталността и тайните. Счита се, че в съдбата на хората, родени в тези дни, стават странни и необясними събития.

Емоционално в тези тъмни дни човек е потопен дълбоко в себе си, в своите страхове. Новолунието оказва скрито, подсъзнателно влияние. На хората в това време им е необходима психологическа подкрепа. Някои силно преживяват чувства на самота, песимизъм. Ефектът от Новолунието обикновено е неблагоприятен. Симптомите на заболяванията се проявяват по-слабо, но пък отслабват жизнените сили на организма. На новолунието по-силно реагират мъжете. В това време те са напрегнати, нервни, агресивни и сексуално възбудими. Същото може да се каже за жените в пълнолуние, но тогава е къде, къде по-поетично време.

Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят (новолунието винаги символизира ново начало), но ще има и такива, които ще се придържат към някои стари модели от живота си (и такива, които не са добри за тях).

Телецът е пролетен знак, земен, венерианец. Той е инстинктивен, в пряк контакт с природата и се ръководи от усещанията си. Управляван от Венера, Телец е защитник на благополучието на хората, гарант на парите ни, а също и неустоимо романтичен.

Телецът ни учи на търпение. Той е известен с неговия бавен, но практичен, реалистичен и методичен дух. Той се придържа към поговорката „бавно, но сигурно“, защото е търпелив, верен на своите избори и упорит, не се отпуска, докато не получи това, което иска.

Време да възстановим личните си ценности. Нека да си дадем време да помислим за нашите проекти, как ценим себе си в този свят и в работата си и да работим върху това, което искаме да видим да се появява в нашия свят. Помнете мъдростта на Телеца: каквото и да правите, трябва търпение, но останете твърдо решени. Визуализирайте „идеалния“ живот, който бихте искали да имате и какво трябва да се промени в сегашния ви живот.

С Венера, която управлява Телец, това е чувствен период, в който можем да се свържем с телата си, да ги оценим, да ги докосваме повече: идете на масаж или практикувайки самомасаж. Отделете време, за да направите добри ястия, да прекарвате повече време в леглото. Вършете всички неща, които ви карат да се чувствате добре и които запазват вашата енергия. Плутон и Нептун доброволно ни дават своята доброжелателност, тяхната ненадмината подкрепа! Марс доброволно се присъединява към това сензорно дуо, обещавайки да ни подкрепя в нашите избори, в нашите действия, да стои буден, докато слуша тихия ни вътрешен глас, който най-добре знае какво е добро, полезно и красиво за нас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати