Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в Телец

Хороскоп

Новолуние в Телец

Новолуние в Телец - Tribune.bg

На 19 май в 18:53ч ще започне Новолуние в 28°25' в земния знак Телец. Луната е в силна позиция в Телец и се чувства много добре, а управител на Телеца е нежната Венера. Асцендента на новолунието е в Скорпион, а неговите управители Марс и Плутон са в хармонични аспекти към новолунието.

Това новолуние ще ни окаже положително влияние и лъч надежда се прокрадва към всички нас. Помнете, че никога не е късно да се промените или да направите промени към по-добро, винаги има друга възможност (независимо дали я виждате или не) и просто трябва да се осмелите да я грабнете. Подкрепата на тази приятна и полезна енергия ни помага да преодолеем миналото и да приемем новите възможности, които ни обещава новолунието в следващия лунен месец.

Сега е подходящ момент да планирате следващите си ходове, да положите основите и да започнете нови неща, да реализирате целите си. Това Новолуние ще окаже много енергезиращ ефект върху всички нас, но най-вече върху родените през третата десетдневка на знака, както и тези, които имат лични планети и точки в третата декада на Телец. Бъдете снизходителни, внимателни и емоционално щедри към тези, които са важни за вас.

Телецът е свързан с материалните притежания, храна, пари, ценности, земните неща, чувствената наслада. Сега можем да помислим за своите приоритети, да ги преподредим и да обърнем повече внимание на своите вътрешни и външни нужди.

Телецът също е за насладата от Живота, за красотата, любовта, хармонията и радостите на земното съществуване. Това включва пейзажа, земята, физическото тяло, промените във всичко - това ще бъдат теми на следващия период, както и материални въпроси, свързани с парите.

Факт е, че има външни влияния и събития, на които ние явно не можем да повлияем, така че не си струва да отделяме енергия да се борим с тях, да се чувстваме недостойни, недоволни, защото така ставаме жертви и уязвими. Въпреки това, ако приемем, че посоката може да се промени, обстоятелствата се променят, ние ставаме способни да се променим и приемем себе си. Не си струва да се борите с неизбежните процеси, по-скоро гъвкавостта е решението. Коригирането на самочувствието е черешката на тортата.

"Животът е като вълна, той редува моменти на пълнота с други на празнота." Това новолуние в Телец представлява един от онези случаи, когато животът ни дава възможност да осъществим конкретна и трайна промяна. Новолунието в Телец ни приканва да помислим върху нашите цели, приоритети и желания, да вземем решения в съответствие с нашата същност. Бъдете решителни, смели и се фокусирайте върху Тук и Сега. Уникална възможност да прегърнете промяната, да се изправите пред предизвикателствата на живота с прагматичен и реалистичен подход. Нека новият лунен цикъл донесе късмет на всички ни.

Тъмната и мистична страна на Луната, е мястото, където желанията пускат корени и достигат до звездите в оригиналната си форма. При всяко Новолуние отделяйте време за себе си и желанията си. Ако имате готов план, този период е най-добър за започване на реализацията му. Всяко изразено желание носи енергия, така че внимавайте какво точно си пожелавате като предпазна мярка, защото рано или късно то ще се сбъдне. Актуализирайте списъка си с желания всяко новолуние. Старайте се, когато изразявате (пишете) желанията си да не конкретизирате, защото така ограничавате действията на Вселената.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети новолуние
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати