Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в знак Овен

Хороскоп

Новолуние в знак Овен

Новолуние в знак Овен - Tribune.bg
Снимка:

Новолунието се случва на 21 март в 19:24ч в знак Овен.

Добре дошли в пролетта и в новия сезон на Овен! За тези, които може би са се чудили кога е подходящият момент за превключване на предавките и промяна: СЕГА! Всички космически светофари светят зелено, имаме пълната подкрепа на звездите, ако искаме да се впуснем в нови проекти и взаимоотношения. Всяко новолуние е ново начало, но това новолуние е специално, което ни стимулира да мислим различно и да разширим умовете си в нови измерения.

Овенът е първият от 12-те знака на зодиака и бележи началото на астрологичната Нова година. Той означава власт, сила, мотивация и амбиция. С огън и хъс той тръгва на ново пътешествие, защото със смелостта си е готов на всякакви приключения!

Новолунието в Овен символизира импулс за действие. Това новолуние е свързано с индивидуалността. Овенът е началото на индивидуалното развитие. Новолунието в Овен е началната точка на това развитие. Можем да се научим чрез новолунието да мобилизираме енергията и да я използваме съзнателно. Овенът символизира фундаменталната творческа сила и началото на всички неща.

Задачата при това новолуние е да се мобилизира активността. Емоционалността и прекомерната енергия на Овена показват принадлежността му към елемента Огън. Експлозивният му темперамент не ви позволява да седите неподвижно, тласка ви към действие. Ето защо е важно правилно да формулирате желанията и да си поставите конкретни цели.

При новолуние в Овен е полезно да се занимавате с планиране, да решавате кои задачи са приоритетни и кои неща могат да бъдат отложени. Да започнете живота от нулата е разумно и осъществимо желание. Просто трябва да повярвате в себе си, да очертаете план за действие и да се отървете от съмненията. Позитивното настроение и решителността ще са гаранция за успех, ще помогнат да се даде нов тласък на мечтите и идеите.

Новолунието в Овен има мощен пречистващ потенциал, сякаш анулира всичко лошо, дава шанс за успех. Въпреки лекия спад в жизнената активност, хората получават мощен импулс на вдъхновение. Всеки се стреми към собственото си лично щастие, подготвяйки почвата за бъдещи промени. Планирането, разработването на по-нататъшна стратегия са основните задачи, но е необходимо да се предприемат конкретни стъпки за подобряване на живота.

Всякакви манипулации с пари на новолунието на Овен са опасни, дори и най-безобидните покупки могат да бъдат неуспешни. Ако е възможно, трябва да се откажете да купувате мебели, дрехи и предмети за бита. Да не говорим за големи финансови транзакции, например сделки с недвижими имоти.

При новолунието на Овен трябва да се пазите от здравословни проблеми. Рискът от нараняване и обостряне на хронични заболявания нараства. Намаляването на жизнеността, емоционалната депресия показват липса на енергия. Организмът активно натрупва сила, подготвяйки се за бъдещи постижения. Не бива да го подлагате на повишени натоварвания.

При новолуние в знака Овен трябва да се занимавате с наистина важни, неотложни дела. Това е подходящо време за прочистване, освобождаване от всичко излишно, което пречи на пълноценния живот. Ето защо е препоръчително да преразгледате диетата си и да започнете да се борите с лошите навици. Ако в обкръжението ви има хора, с които комуникацията причинява дискомфорт, трябва поне временно да сведете до минимум контактите с тях.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети новолуние, овен
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети