Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в знак Рак

Хороскоп

Новолуние в знак Рак

Новолуние в знак Рак - Tribune.bg
Снимка:

Новолунието на 29 юни в 05:53 ч в знака Рак идва, за да разклати емоциите ни и да донесе възможности за нови начала. Винаги новолунието бележи края на един цикъл и началото на друг, който продължава 28 дни и е идеалното време да обърнем нова страница в живота си, да започнем отначало и да сложим край на остарелите навици, токсично поведение и стари вярвания, за да продължим напред.

Новолунието в Рак ни призовава да бъдем позитивни и да следваме сърцето си, да се фокусираме върху семейството, върху дома си, върху тези, които обичаме и да дадем глас на детето, което крием вътре в себе си. Сега е чудесно време да започнем да реализираме семейните си цели, да култивираме отношенията си и да се помирим с близки хора и роднини, ако е имало разногласия в миналото.

Ракът е воден знак, управлява се от Луната и със силен емоционален свят, така че се пригответе се за интензивни емоционални моменти, засилена чувствителност и чести преходи в настроенията ни. Също така нашата интуиция ще бъде силна и ще трябва да се доверим на инстинкта си.

Има голяма вероятност да изпитваме носталгия по моменти от миналото, да си спомняме хора и ситуации, да копнеем за свободата, простотата и сигурността на нашето детство. Може да имаме силна нужда да се грижим за хората около нас, но също е нужно и да отделяме време на собствените си дълбоки нужди, които може да сме пренебрегнали.

Ракът е зодиакалният знак, който управлява емоциите, така че това, което чувстваме, може да ни мотивира с това Новолуние да се активираме и да се стремим да го осъществим. Можем да използваме емоциите си като вдъхновение и мотивация за намиране на щастие. Ракът обаче не обича да рискува и да се измъква от предпазния колан и може би това ни кара да търсим подкрепата на другите или да се примирим.

Не забравяйте, че Новолунието в Рак е възможност да се съсредоточите върху това как се чувствате, да видите своите привързаности, страховете си и да обърнете внимание на нуждите си, за да отключите емоциите си и да започнете отначало.

Няколко часа преди формирането на Новолунието, планетата на илюзиите Нептун започва своя петмесечен ретрограден курс в знак Риби и може да изведе отново на преден план всички тези мечти и планове, които са останали неосъществени, за да бъдат преразгледани или може би ще помогне да се разкрие истината за хората и ситуациите, които са изиграли роля в живота ни и накрая да променим нашето мнение и гледна точка по някои въпроси.

На глобално ниво Новолунието в Рак задейства и извежда на преден план проблеми, свързани със сигурността, отбраната, храната, водата, жилищата и семейството. Също така винаги, когато имаме новолуние, може да има интензивни геофизични или метеорологични явления.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети