Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние в знак Скорпион

Хороскоп

Новолуние в знак Скорпион

Снимка:

Новолунието в Скорпион започва на 4 ноември в 23:16ч и изисква пълна трансформация от всички нас. Самият Скорпион е знак на трансформацията като птицата феникс. Неговите трансформации са дълбоки и силни. Сега е разумно да влезем дълбоко в душата си и да се вслушаме в себе си отвътре.

Тази млада Луна е в 12-ти градус на Скорпион и ще бъде в аспект опозиция с Уран от Телец. Слънце и Марс също се намират в Скорпион. В рамките на тази експлозивна смес трябва да вземем предвид и аспект на квадратура със Сатурн, планетата на ограниченията, структурите, дисциплината, организацията, но и трудностите и предизвикателствата.

Влиянието на Новолунието ще продължи през следващите две седмици и ще ни отведе до лунното затъмнение на 19 ноември, което ще засили неприятните събития. Изисква се внимание и разумни решения и ходове.

Страховете, потиснатите негативни емоции ще започнат да излизат на повърхността и ще бъдем по-раздразнителни, насилствени, егоистични, страстни и ще дърпаме въжето, докато се скъса, тъй като Скорпионската енергия ще царува. Новолунието ни носи бурни развития в ежедневието ни, неочаквани, внезапни промени, обрати, напрежение, неочаквани събития, които засягат не само страната ни, но и света.

Въздействието върху всички нас ще бъде донякъде еднакво и все пак малко по-различно. Една част от нас ще преминават през бърза и силна трансформация - те ще излизат от своята закътана зона, а други ще изненадат себе си и околните с разрушителната си сила, както и с бърза и рязка промяна на себе си!

Общото между нас е, че всички напускаме зоната си на комфорт и се отдаваме на промяната в себе си. Това са онези дълбоки емоции, нагласи, възгледи за живота и обстоятелствата, които познаваме само ние като личности и които не са видими за околните: нашите тъмни мисли и емоции.

Новолунието винаги бележи края на един цикъл и началото на нови ситуации. Но това Новолуние, което формира „опасни“ аспекти, ще донесе доста внезапни промени, неочаквано развитие, хаотични ситуации и няма да ни даде време да се адаптираме.

Докато новолунието набира сила, хората, които са особено свръхчувствителни, засегнати от промените на времето, могат да изпитат безпрецедентен емоционален спад. Това се проявява в тревожност, депресия, слабост, състояние на отчаяние и летаргия, поява на апатия, безразличие към себе си и другите.

Новолунието засяга повече: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей от 2-ра декада и тези, които имат в хороскопа си планети в тези зодиакални знаци от 10 до 14 градуса.  


Топ новини

виж още

Актуална тема