Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолуние във Везни

Хороскоп

Новолуние във Везни

Новолуние във Везни - Tribune.bg
Снимка:

В първия месец на есента Луната ще влезе в нов лунен цикъл на 26 септември в 00:55 часа. Новолунието се случва в знак Везни. Това е време, в което трябва да обърнете внимание на отношенията с другите. Благоприятно е за разрешаване на стари конфликти и установяване на прекъснати връзки. Добър период да се сбогувате с връзки, които ви пречат да продължите напред.

Това е моментът, в който трябва да анализирате отношенията си с партньора. Добре е да си поговорите от сърце. Това ще ви помогне да се справите с истинските си чувства и желания и да решите възникващите проблеми. Не вземайте прибързани решения под влияние на емоциите, дайте си време за размисъл. Избягвайте конфликти и разногласия, те могат да програмират негативни нагласи за следващия месец.

През новия лунен месец можете да срещнете хора, които могат да ви научат на нещо важно, общуването с тях ще се превърне в ценно преживяване и ще ви помогне да намерите хармония. Чрез други хора можете да разберете себе си и да осъзнаете проблемите, които могат да усложнят живота ви.

Добър период за започване на нова връзка, романтика и любов.

Новолунието през септември ви насърчава да обърнете внимание на недовършените дела. В този период дългосрочното планиране също ще бъде от полза, запишете мислите и целите си. Добър ден да се отървете от негативното, от лошите навици, така ще отворите пътя към положителни промени още през следващия месец.

Слушайте сигналите на тялото. Масаж, релакс или любимо занимание ще помогнат за възстановяване на вътрешната хармония.

Какво не трябва да се прави на Новолуние:

- Не правете големи покупки;

- Не започвайте нищо ново;

- Не давайте и не вземайте назаем;

- Не е подходящо за се извършват хирургични операции и разкрасителни процедури;

- Не злоупотребявайте с алкохол и мазни храни.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети