Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолунието във Везни носи светлина в живота ни

Хороскоп

Новолунието във Везни носи светлина в живота ни

Новолунието във Везни носи светлина в живота ни - Tribune.bg
Снимка:

На 6 октомври в 14:07 часа започва нов лунен месец с Нова Луна в знак Везни. Енергията на Новата Луна ни дава шанса да се съсредоточим върху много важна част от живота - връзките. Слънцето и Луната се събират, за да ни помогнат, да ни вдъхновят и да донесат малко светлина в живота ни.

Новолунието във Везни ще даде нов тласък на въпросите, свързани с бизнес сътрудничеството, личните отношения, брака, обществените отношения, правото. Освен Луната, Слънцето, Меркурий и Марс също са в знака на Везни. Това е период на единство и хармония, затова го използвайте специално за подобряване на емоционалните и любовни отношения.

Новолунието във Везни отключва възможности за започване на нови партньорства, за бизнес проекти.  По-успешна ще бъде екипната работа, отколкото желанието за преследване на индивидуалните цели. Бъдете отворени за нови идеи, обсъдете ги с приятели, заедно можете да намерите нещо, което не можете да видите сами.

Новолунието, което се проявява в един от кардиналните знаци - Везни, бележи времето на нови начала или нов цикъл. Това новолуние инициира активност, енергията на периода дава импулс за действие и усещане за надежда, а ситуациите изискват решения.  Идеите се раждат и очакват изпълнението си, плановете се задействат и обстоятелствата принуждават човек да действа. Това е моментът, в който получаваме шанс да разберем и приемем наученото в близкото минало и да приемем нов поглед върху нещата, хората и проблемите. 

Всяко действие предприето при новолуние може да бъде много рисковано.  Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте вземане на важни решения. Не правете окончателен избор и не приемайте окончателни отговорности.

В дните, предхождащи новолунието и веднага след него, съществува голям риск да бъдете прекалено емоционални и да си позволите прибързана реакция, като правите или казвате неща, за които по-късно ще съжалявате.

Новолунието ще окаже най-силно влияние върху хората от знаците Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хора с лични планети в тези знаци. Добре е да се спазва изключителна предпазливост - това ще помогне да се въздържате от допускане на фатални грешки.

Подходящо време за започване на лунна диета, за отказване от лоши навици, за правене на списък с желания. Написвате на лист хартия това, което искате да ви се осъществи и прибирате листа до другото новолуние. Тогава го изваждате да проверите какво е изпълнено и какво не е. Старият лист се изгря и пепелта се разпръсва и се прави нов списък, който отново прибирате.

Новолунието принадлежи към стихията на въздуха и може да бъде гориво за вдъхновяващи идеи и нови начини на мислене за нещата от живота. Силният въздушен елемент също може да предизвика ветровете на промяна, което ни кара да отворим съзнанието си за нови възможности.                                     


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

HRIST SUNCE PUNO POZDRAVA IVE PRELEPO TUMAČENJE A NEŠTO OD TOGA SAM VIDIM I PREDOSEĆAM. VIDIM DA NEMA ŠTA VIŠE DA TROŠIM BESPOTREBNO ENERGIJU. JEDNOSTAVNO DA BUDEM STRPLJIV SVAKOG DANA SE DEŠAVAJU INTERESANTNE STVARI NA GLOBALNOM NIVOU. TO ĆE SE NEMINOVNO PRESLIKATI I NA BALKANSKI I ONDA ĆE SITUACIJA SAMA DA MI SE NAMESTI. ENERGIJU SAM USMERIO NA PRAVE TAČKE I TO JE TO.
06.10.2021 13:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети