Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолунието във Везни носи светлина в живота ни

Хороскоп

Новолунието във Везни носи светлина в живота ни

Новолунието във Везни носи светлина в живота ни - Tribune.bg
Снимка:

На 6 октомври в 14:07 часа започва нов лунен месец с Нова Луна в знак Везни. Енергията на Новата Луна ни дава шанса да се съсредоточим върху много важна част от живота - връзките. Слънцето и Луната се събират, за да ни помогнат, да ни вдъхновят и да донесат малко светлина в живота ни.

Новолунието във Везни ще даде нов тласък на въпросите, свързани с бизнес сътрудничеството, личните отношения, брака, обществените отношения, правото. Освен Луната, Слънцето, Меркурий и Марс също са в знака на Везни. Това е период на единство и хармония, затова го използвайте специално за подобряване на емоционалните и любовни отношения.

Новолунието във Везни отключва възможности за започване на нови партньорства, за бизнес проекти.  По-успешна ще бъде екипната работа, отколкото желанието за преследване на индивидуалните цели. Бъдете отворени за нови идеи, обсъдете ги с приятели, заедно можете да намерите нещо, което не можете да видите сами.

Новолунието, което се проявява в един от кардиналните знаци - Везни, бележи времето на нови начала или нов цикъл. Това новолуние инициира активност, енергията на периода дава импулс за действие и усещане за надежда, а ситуациите изискват решения.  Идеите се раждат и очакват изпълнението си, плановете се задействат и обстоятелствата принуждават човек да действа. Това е моментът, в който получаваме шанс да разберем и приемем наученото в близкото минало и да приемем нов поглед върху нещата, хората и проблемите. 

Всяко действие предприето при новолуние може да бъде много рисковано.  Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте вземане на важни решения. Не правете окончателен избор и не приемайте окончателни отговорности.

В дните, предхождащи новолунието и веднага след него, съществува голям риск да бъдете прекалено емоционални и да си позволите прибързана реакция, като правите или казвате неща, за които по-късно ще съжалявате.

Новолунието ще окаже най-силно влияние върху хората от знаците Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хора с лични планети в тези знаци. Добре е да се спазва изключителна предпазливост - това ще помогне да се въздържате от допускане на фатални грешки.

Подходящо време за започване на лунна диета, за отказване от лоши навици, за правене на списък с желания. Написвате на лист хартия това, което искате да ви се осъществи и прибирате листа до другото новолуние. Тогава го изваждате да проверите какво е изпълнено и какво не е. Старият лист се изгря и пепелта се разпръсва и се прави нов списък, който отново прибирате.

Новолунието принадлежи към стихията на въздуха и може да бъде гориво за вдъхновяващи идеи и нови начини на мислене за нещата от живота. Силният въздушен елемент също може да предизвика ветровете на промяна, което ни кара да отворим съзнанието си за нови възможности.                                     


Коментари (1)

HRIST SUNCE PUNO POZDRAVA IVE PRELEPO TUMAČENJE A NEŠTO OD TOGA SAM VIDIM I PREDOSEĆAM. VIDIM DA NEMA ŠTA VIŠE DA TROŠIM BESPOTREBNO ENERGIJU. JEDNOSTAVNO DA BUDEM STRPLJIV SVAKOG DANA SE DEŠAVAJU INTERESANTNE STVARI NA GLOBALNOM NIVOU. TO ĆE SE NEMINOVNO PRESLIKATI I NA BALKANSKI I ONDA ĆE SITUACIJA SAMA DA MI SE NAMESTI. ENERGIJU SAM USMERIO NA PRAVE TAČKE I TO JE TO.
06.10.2021 13:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети