Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Новолунието във Водолей показва пътя към бъдещето

Хороскоп

Новолунието във Водолей показва пътя към бъдещето

Новолунието във Водолей показва пътя към бъдещето - Tribune.bg
Снимка:

Когато Луната достигне градусите на Слънцето в същото съзвездие, започва новата фаза на Луната. Това е началото на нов лунен цикъл. Слънцето, което представлява нашата същност, центриране, вътрешна светлина и истинска безкрайна и изобилна природа, се събира заедно с Лунатаъ – нашите емоции, спомени, възприемчива и наследствена природа.

Новолунието на 1 февруари в 07:47 часа във Водолей ни показва пътя към бъдещето. То вдъхновява копнежа ни за свобода и общност и укрепва интуицията ни. С Уран в квадрат, енергията на Водолея е особено подчертана при това новолуние и ще бъдем докоснати по един или друг начин от тези еволюционни мощни сили през следващите месеци. Най-добре е, ако се подготвим за неспокоен, непокорен и несигурен момент веднага, тогава ще ни бъде по-лесно да запазим спокойствие, когато силен вятър задуха около ушите ни. Ние сме призовани да отстояваме нашите ценности и желания.

Водолей, с елемента Въздух, ни кара да мислим повече, управляван от Уран, различната планета. Това са космическите ветрове, които духат, за да задействат нашата оригинална, непокорна страна, страната, която нарушава старите модели и не приема да бъде една от тях. Черната овца, която отваря пътя, правейки път на другите да минат. Но не бива да забравяме, че за да бъдеш наистина свободен е необходима голяма отговорност, която върви ръка за ръка с дисциплината.

Новолуние във Водолей – управляван от Уран, този фиксиран знак ни учи на промяна, аналитично мислене, да излезем извън кутията, без етикети, без затвори, Водолеят идва да говори за нова визия и подготовка за бъдещето. В тази много значима нова Луна погледнете във вашата натална карта къде, в кой астрологичен дом попада Водолей, 12 градуса и 20 минути. Този дом може да бъде страхотен портал за футуризъм, еволюция, промени и вдъхновение за вас тази година.

Новолунието във Водолей засяга не само колективния живот, но и личния. Това е фаза, за да помним, че заедно можем да отидем по-далеч. Но трябва да сме сигурни, че всички гребем в една посока. И за това е от съществено значение да се използва ясната и честна комуникация.

Новолунните нощи са тъмни. По време на Новолунието е идеалното време за това: тъмната нощ навън да ни приканва да погледнем във вътрешния си мрак, за да визуализираме вътрешното си звездно небе. Медитирайте и се запитайте:

- Какво носи вдъхновение в живота ми?

- Къде в живота си не съм напълно приведен/а в съответствие със същността си?

- Какви са мечтите ми?

- Как мога да намаля проблемите и да намеря повече решения на трудностите си?

- В коя област от живота си мога да внеса повече практичност чрез моите действия?

-Какви навици, мисли, думи, връзки, хобита, дрехи и т.н., които имаха смисъл преди, но които сега са остарели, трябва да иновирам и обновя в живота си?

- Какво ново мога да внеса в живота си?

Това е перфектен ден, за да сигнализирате на Вселената, че сте готови да се промените.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

FloydJOmma Проводится конкурс цифровой нефтегазовой отрасли.
Участвуют граждане от 18 до 30 лет, в соответствии с программой
«Цифровая экономика Российской Федерации».
Участники проекта получают доступ ко всей библиотеки нефтегазовой промышленности.
12.07.2022 20:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати