Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Нумерологична прогноза за всеки ден

Хороскоп

Нумерологична прогноза за всеки ден

Снимка:

Намерете вашето лично число за деня

Нумерологията е определена система от езотерични вярвания за директната връзка на числата с процесите около нас.

Мнозина не придават значение на нумерологията, но тя е много важна. Ако се следят вибрациите на деня, човек може да се предпази от грешки и да води по рационален начин на живот.

Нумерологията е особено необходима, когато въпросът е сериозен, например планирате важни събития, някои значителни промени в живота си или възнамерявате да промените радикално съдбата си. Полезно и важно е да знаете какъв е личният ви ден, това ще добави определена енергия в живота ви, ще ви даде увереност в способностите ви, в един момент ще ви предупреди и ще ви избави от неприятности.

Всеки от вас може сам да намери личния си ден с няколко прости математически изчисления.

Вземете датата на раждане (ден и месец) и съберете всички числа с числата на деня, месеца и годината, които ви интересуват.

Например сте родени на 10 юли (10.07.) и искате да знаете какъв ден е 14 април 2020 (14.04.2020) година за вас.

Събирате всички числа (нулите не се вземат под внимание) по следния начин:

1+7+1+4+4+2+2= 21 = 2+1=3

Ако резултатът е двуцифрено число, ще трябва да бъде намален до едноцифрено число от 1 до 9. Това ще бъде числото на личния ви ден. В случая получаваме, че човекът роден на 10 юли ще бъде на 14 април с личен ден 3.

След това вижте (по-долу в текста) значенията на числата от 1 до 9 , съответстващи на получения резултат и разберете вашите перспективи за този или някой друг ден.

 

Ден 1

- Днес може да положите всяко начало, стартирането на нов проект. В този ден умът ви ще работи ясно, бързо ще реагирате на промяна в ситуацията, решенията ще се вземат правилно.

Днес можете да стартирате нови проекти, да бъдете активни, да поемете инициативата в свои ръце, да установите бизнес контакти и смело и решително да защитавате интересите си.

Потърсете истината в този ден. Ако търсите справедливост, защитавайте своята гледна точка и своите права и интереси. Също така, не забравяйте да помогнете на тези, които се нуждаят от вашия съвет или подкрепа, особено след като те го очакват от вас и разчитат на помощ.

 

Ден 2

- Денят е пасивен, има Ин енергия, проявете повишено внимание към детайлите. В този ден е добре да преговаряте, да провеждате бизнес преговори и да търсите компромисни решения, но избягвайте важните сделки. Ден за сътрудничество, за работа в екип. Бъдете снизходителни, отзивчиви, оптимистични и позитивни.

На този ден е подходящо да общувате с близки и роднини, както и да установите делови контакти, да създадете нови приятелства. Огледайте се внимателно. Хората, които наскоро сте срещнали, може би не са тези, за които се представят. Именно вашата повишена интуиция ще помогне да прецените.

Възможно е да имате проблеми от сърдечен характер в отношенията. Може да срещнете през деня спънки.

 

Ден 3

- Настроението е на високо ниво. Положителен и донякъде безгрижен ден, в който ще имате много креативни идеи. Днес също е добре да общувате с близки хора и приятели. Може да изразявате своето мнение и да контактувате, да пътувате. Лесно ще осъществявате връзки.

Можете да се заемете със своето хоби, с някое любимо занимание, ако ситуацията позволява, с една дума - да се разсеете от работата, да промените рутината със забавление, за релаксация.

Настройте се позитивно още в самото начало на деня. Ако ви предстоят важни преговори, има шанс да са успешни. Избягвайте да пилеете силите си в различни посоки.

 

Ден 4

- Нееднозначен ден, когато трябва да се проявите, за да постигнете нещо значимо. Ден за поставяне на вашите дела в ред. Тези, които не обичат рутината, днес ще им бъде особено трудно. От друга страна, ако сте упорити, последователни и решителни, ще постигнете успех.

Бъдете концентрирани върху основното, не се разсейвайте от дреболии, в противен случай те ще погълнат цялото ви внимание, ще ви отведат встрани от важните въпроси. Бъдете последователни и разумно прагматични, не вършете делата си набързо и предварително преценявайте последиците, ползите и възможните загуби.

Недейте да рискувате или да действате необмислено, останете в рамките на разумното. По-добре не поемайте ангажименти и не започвайте нищо ново. Не трябва да потъпквате традициите, да нарушавате установените правила и особено законите.

Благоприятно е за домакинска работа.

 

Ден 5

- Стремителен ден, пълен с изненади, неочаквани неща, корекции и дори пълни промени в предварително направените планове. Днес всичко предразполага към ползотворна дейност. Ще се получат добри резултати, което трябва да се използва.

Ако в този ден подходите отговорно към разрешаването на някакъв въпрос, той вероятно ще бъде успешно разрешен. Не се препоръчва да поемате рискове, по-добре е да развивате и подобрявате това, което правите, и да отложите започването на нови дела за друг ден.

В отношенията и общуването с околните, особено в деловата сфера - бъдете практични и последователни, не предприемайте това, което не можете да изпълните или ще го постигнете с големи усилия, които няма да бъдат оправдани.

Благоприятно е за пътуване, за преместване на ново място и за общуване. Възможност за преговаряне, за нови идеи, за убеждаване. Избягвайте да бъдете импулсивни, нервни и непредпазливи.

 

Ден 6

- Денят обещава спокойствие, ще мине без особени сътресения и ако имате възможност, прекарайте го в кръга на близките си хора. Например можете да отидете на съвместен шопинг, пътуване, на кино или на разходка сред природата.

Не форсирайте събитията, използвайте балансиран подход към всеки въпрос. Ако се съмнявате, по-добре попитайте експерти за съвет или отложете този проблем за друг път, разбира се, ако е възможно. Ден за отговорност и адаптиране.

Работата или семейството може да станат източник на грижи и проблеми. Не е нужно да засипвате със своите оплаквания и ядове близките си. Може би причината сте вие, вашите действия и поведение. Не забравяйте, че спокойствието и хармонията в семейството е лесно да се разрушат, но да се възстанови доверието е много по-трудно. Стремете се да изгладите нещата.

 

Ден 7

- Ден за размисъл, за медитация и почивка. Труден ден по отношение на взаимоотношенията между хората и с противоположния пол, когато вътрешният ви стрес няма да ви позволи спокойно и рационално да вземате отговорни и разумни решения, да преценявате своите изявления, да давате обективна оценка на случващото се около вас.

Може би най-доброто решение би било да се дистанцирате от общуване, да останете сами със себе си и мислите си, да обобщите резултатите от последно време, да анализирате какво е направено и какво може да се подобри, да се набележат планове за близко бъдеще и така нататък. С една дума - колкото по-малко контакти днес, толкова по-добре.

Полезно е да отделите времето за изучаване на нещо ново, да получите допълнителна информация, която може да е полезна в близко бъдеще, или да приведете нещата си в ред.

Благоприятно е за интелектуални занимания. Може да срещнете трудности при изпълнение на задачите си, да има закъснения. Избягвайте всякакви сделки. Добре е да отстъпите за малко от позициите си. Непременно намерете време за почивка.

 

Ден 8

- В този ден всички наши мисли са насочени към решаване на материални въпроси и задоволяване на собствените ни амбиции. Всеки ще се стреми да печели, да разширява връзките, да установява делови отношения, с една дума - да се докаже по най-добрия възможен начин.

Днес можете да потърсите справедливо решение по вашия въпрос от официалните органи, благоприятно за оформяне на документи. Можете също така да говорите с началниците си за увеличението на заплатата или смяна на длъжността.

Не трябва да се държите неподобаващо и арогантно в този ден или да правите нещо за чужда сметка. Само лично вашата работа и труд ще ви донесат не само материално богатство, но и морално удовлетворение.

Денят е подходящ за уреждане на материални и финансови въпроси. Ще имате достатъчно енергия в началните стъпки при реализиране на някой проект. С повече борбеност ще успеете да завършите успешно начинанието си. Бъдете внимателни, ако пътувате. Пазете се от битови инциденти. Понякога може да се появят непредвидени проблеми.

 

Ден 9

- Чист ден, пълен с откровения и разкаяние. Всичко, което е скрито и тайно, може да стане очевидно. Бъдете нащрек в отношенията с непознати хора, не бързайте да се отваряте пред тях. Завършете започналата работа. Стартирането на нови проекти се усложнява от липсата на инициатива и активност - отлагайте за по-късно. По-добре не предприемайте нищо ново и важно.

Препоръчително е да посветите личен ден 9 на обществено полезни дейности, домакински дела, благотворителност или да помагате на родителите си. Вашата доброта, щедрост и благородство ще бъдат оценени, ако проявите тази си страна.

Ден за приключване и привършване на делата. Края на този ден посветете на изграждането на планове за близкото бъдеще, анализирайки скорошни събития.

Подходящо е за срещи и контакти с околния свят.  Добре е да се срещнете с приятели, да се отпуснете и да общувате в спокойна атмосфера. С една дума - вечерта на този ден не е за работа, а за морална и духовна релаксация.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още