Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Нумерология: изчисляване кармичната съвместимост на влюбените

Хороскоп

Нумерология: изчисляване кармичната съвместимост на влюбените

Снимка:

Нумерологията е учение за влиянието на числата върху съдбата на човек. С нейна помощ можете да разберете основните черти на характера, да се открият съдбоносните знаци и дори да се предскаже бъдещето.

След като направите нумерологичното изчисление, можете да видите дали кармични взаимоотношения ви свързват с вашата сродна душа (това е връзка между мъж и жена, която се простира от минали животи и се състои от всякакви нерешени проблеми, например ревност, вина, гняв, пристрастяване и други).

За да изчислите дали връзката ви е кармична, трябва да съберете числата от датите на раждане и на двамата влюбени. Например, родени сте на 24.02.1995 г.

Събирате: 2 + 4 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 5 = 32

Привеждате отново до едноцифрено число 3 + 2 = 5

Същото трябва да се направи и с датата на раждане на вашия партньор, след което съберете двете числа.

 

1

Ако при изчислението ви се получава 1, това означава, че връзката на вашата двойка не е кармична. Вие и вашият партньор обаче много си подхождате, така че не бива да се разделяте.

 

2

Двойката означава, че и двамата партньори много искат да създадат семейство, но понякога това желание потиска любовта на човека към неговата сродна душа. Не е кармична връзката в тези отношения. В тях любовта в крайна сметка може да избледнее с времето и да премине на заден план.

 

3

Ако при изчислението сте получили числото 3, тогава влюбените не трябва да бързат за брак, защото в един момент връзката им може да доведе до несигурност, а след това до раздяла. Само присъствието на деца може да ги предпази от разрив.

 

4

Връзката е кармична при число 4 и може да страда от егоизма на двамата партньори. Дори ако някой от тях успее да се примири с този недостатък, не означава, че връзката ще продължи дълго. Егоизмът може да ви преследва от миналия живот и това е проява на карма.

 

5

Петицата подсказва, че в миналия живот и двамата партньори са се държали коректно по отношение на семейството си, така че сега нямат какво да плащат. Кармата е чиста, което означава, че няма да има сериозни проблеми във връзката.

 

6

Ако при изчисляване сте получили като сбор числото шест, това означава, че преследвате различни цели в живота. Но за едно комфортно съществуване заедно, трябва да се предупреждавате взаимно за намеренията си от самото начало, за да избегнете раздялата в бъдеще.

 

7

Ако при сборът ви се получава числото 7, означава, че между влюбените постоянно ще възникват кавги и недомлъвки, които в крайна сметка ще доведат до раздяла, защото целият негатив ще се натрупа в отношенията на двойката. За да избегнете това, трябва да дадете на партньора си повече свобода, дори ако сте женени от дълго време и имате три деца.

 

8

Ако при изчислението получавате числото 8, отношенията в двойката са обвързани с материална изгода, невъзможно е да се говори за любов и големи чувства в тях. Единият от партньорите просто се използва за собствена изгода на другия. Но ако материалните възможности в двойка първоначално са приблизително равни, тогава няма от какво да се страхувате.

 

9

Девет показва, че във вашата връзка няма кармична връзка. Затова влюбените имат възможност да изградят силни отношения и нищо няма да ги застраши за в бъдеще. Твърде е възможно това да е последната им среща заедно в преражданията.  


Топ новини

виж още

Актуална тема