Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Нумерология: съвместимост по дата на раждане

Хороскоп

Нумерология: съвместимост по дата на раждане

Нумерология: съвместимост по дата на раждане - Tribune.bg

Често дори и най-щастливата романтична връзка е изпълнена с подводни камъни. За да избегнете неприятни изненади, нумерологията на съвместимостта ще ви помогне. Вашата дата на раждане ще ви помогне да определите доколко си подхождате с любимия човек и какво ще е съвместното ви бъдеще.

За да проверите съвместимостта, изчислете кода на рождената си дата и кода на партньора. Например, вие сте родени на 17-ти. Събирате 1 + 7 = 8. Това е вашият код.

С датата на раждане на любимия човек направете същото – да речем, че е роден/а на 14-то число, тогава 1+4 = 5

Вашият код е 8, а кодът на половинката ви е 5. Сега съберете тези две числа - 8+5 = 13. Но кодът трябва да бъде едноцифрен. Затова отново събираме: 1 + 3 = 4. Това ще бъде вашият код на съвместимост. Сега намерете значението:

 

1 -  Ако вашият код на съвместимост е единица, значи сте добра двойка, но често вашите желания не съвпадат. И двамата имате желание за самоутвърждаване и никой не отстъпва позицията си „без бой”. Старайте се да не влизате  в конфликт, това няма да доведе до нищо добро. Ще ви отнеме време да свикнете един с друг. Ако сте толерантни към желанията на партньора си, можете да създадете щастливо семейство.

2 - Това е благоприятна връзка. Имате силно привличане един към друг и абсолютно съвпадение на чувствеността. Но семейният ви кораб рискува да се разбие в ежедневието. Трябва да се притеснявате за жилище и материалната страна предварително, преди да отидете в гражданското. Тогава и след десетилетия съвместен живот ще спечелите номинацията за „най-добра двойка“.

3 - Вие сте в плен на страстта. Сексуалната страна на вашия съюз очевидно доминира. Но в други области имате само повърхностно понятие един за друг. Опитайте се да си обръщате взаимно повече внимание. Открийте нови аспекти от характера на партньора си и тогава ви е гарантиран хармоничен съвместен живот. Преди всичко, не позволявайте на ревността и клюките да съсипят всичко. Другите не трябва да допускате да се намесват в отношенията ви.

4 - Вас ви свързва повече силно приятелство, а не толкова любов. За да си бъдете интересни и близки един на друг, няма нужда да се втурвате към венеца. Но ако все пак решите да узаконите връзката си, не забравяйте, че във вашия съюз на първо място е взаимното разбирателство. Но ярки впечатления и емоции вероятно ще бъдат пропуснати. Не се опитвайте да прекроите партньора си, по-добре работете върху себе си.

5 -  Всеки от вас високо цени себе си, очаквайки много от партньора си. Вашият съюз е едновременно привлекателен и нестабилен. Може да има изневери. Разликата във възгледите за живота и интересите също ще се отрази. Но ако обърнете внимание на чувствата на любимия си, можете да изградите хармонични отношения.

6 - Вие сте напълно отдадени един на друг, може само да се завижда на любовта и разбирателството ви. Вие сте изградили свой собствен свят за двама, в който се чувствате чудесно. Всеки от вас има богат вътрешен свят, тънко светоусещане. Вие се разбирате отлично. Най-вероятно вашата двойка не е застрашена от неприятни изненади и конфликт на интереси.

7 - Стараете се да изглеждате като щастлива двойка. Но наистина ли е така? … На първо място, опитайте се да повярвате в себе си. Тогава отношенията няма да са толкова крехки. И още нещо: грижете се добре да постигнете споразумение. Не позволявайте никакъв неизяснен конфликт или обида да ви раздели.

8 -  Нумерологията на съвместимостта утвърждава, че вътре във вашата двойка има безкрайна конфронтация. „Аз-ът“ на всеки от вас отчаяно се бори за лидерство, макар че това е малко вероятно да застраши съюза. Две силни ярки натури се обичат горещо и страстно. Емоциите играят голяма роля във вашето общуване. До голяма степен връзката ви зависи от настроението, не допускайте негативност. За укрепване на съюза е добре да се занимавате със съвместно творчество.

9 - Ако не беше привличането един към друг, едва ли щяхте да останете заедно. За обикновен роман това привличане е достатъчно, но за брак - най-вероятно, не. По-добре не бързайте към гражданското, а се наслаждавайте на интимната страна на връзката. Но тази тема рано или късно ще се изчерпи. Тогава най-добрият изход е да преминете на ново ниво чрез създаване на семейство или да си тръгнете по взаимно съгласие, оставяйки само светлите моменти в паметта.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мими За мен не е вярно понеже връзката ние 6 а е доста стресираща
27.04.2022 19:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети