Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Нумерология за 2 октомври

Хороскоп

Нумерология за 2 октомври

Снимка:

Днешният ден е под влияние на числото осем и това е денят на творческите личности.

Ако работите усилено, за да реализирате план, днес е денят, в който можете да се възползвате от предимствата.

Осмицата е денят на успеха. Днес получавате награди и подаръци от Съдбата за всичко, което сте спечелили през предходните дни. Вероятността за успех в различни области е изключително голяма. Затова се пригответе за факта, че днес ще трябва да хванете късмета си за опашката, да не пропуснете нито един шанс и да се възползвате максимално от щастливата ситуация.

Това, което сте направили преди, ще бъде напълно възнаградено. Грешките ви в миналото обаче също могат да излязат наяве. Затова бъдете внимателни и се опитайте да ги поправите веднага. Ще имате всички възможности за това, основното е да не отлагате.

На ден осмица трябва също да се опитате да оцените бъдещите перспективи на живота. Погледнете плановете си, спокойно преценете дали сте избрали правилната посока. Не се страхувайте да промените плановете си, дори ако вече сте ги одобрили. Вашата интуиция и вашият опит ви подсказват правилното решение.

Ако обърнете допълнително внимание на външния си вид, тогава ще станете просто неустоими. Денят под влияние на осем отбелязва аурата с топлото, звездно сияние на успеха.

Всички ваши отношения трябва да се основават на дипломацията - покажете такт, бъдете внимателни към хората и не наранявайте чувствата им, в противен случай ще си навредите.

Ще бъде чудесно, ако проявите милосърдие, тъй като числото "8" предполага също подкрепа и помощ, дори ако това е само добър съвет, който ще позволи на някого да се измъкне от затруднение.

Не забравяйте днес да обърнете внимание на хората, скъпи на сърцето ви и посветете част от деня, за да се погрижите за външния си вид. Подарете на любимия човек нещо дребно, но така ще засвидетелствате своята привързаност – едно цвете, една запалка, кутия бонбони. Всички подаръци, които правите днес, могат да се превърнат в талисман за тези, на които ги давате: те сякаш са заредени с енергията на този звезден ден. Днес всичко това е по-важно от обикновено.

Отхвърлете всичките си съмнения и страхове и пейте, поне докато си вземате душ. Съседите ще го преодолеят, не се страхувайте за тях.

Между другото, психолозите съветват пеенето като алтернатива на антидепресантите.

Можете също така да се запишете за йога или да медитирате. Животът обича светлината и отворените хора. Особено на дати като днешната.

Всичко написано досега, важи с двойна сила за тези, чийто личен ден съвпада и е също осмица.  


Топ новини

виж още

Актуална тема