Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Някои истини за живота

Хороскоп

Някои истини за живота

Снимка:

Започвайте всеки нов ден с любов, милосърдие и благодарност и винаги ще се чувствате по-добре. Когато ставате сутрин, мислете за невероятната привилегия, от която се ползвате - правото да живеете, да виждате, да чувате, да мислите, да се движите, да обичате и да очаквате нещо. Щастието е голяма част от тези малки части от живота ви. Разберете, че не щастието ни прави благодарни, а признателността ни прави щастливи.

Много е важно с кого решаваме да се заобиколим. Прекарвайте време с добри хора, които са умни и мислят по същия начин като вас. Отношенията трябва да ви помагат, а не да ви нараняват. Обградете се с хора, които отразяват човека, който искате да бъдете. Изберете приятели, с чието запознанство се гордеете; хора, на които се възхищавате, които ви обичат и уважават - хора, които правят деня ви по-светъл само защото присъстват в него. Животът е твърде кратък, за да губите време за хора, които изсмукват щастието от вас. Когато се освободите от тези хора, ставате свободен да бъдете себе си. А да бъдеш себе си е единственият начин да живееш истински.

Когато някой ви разглежда само като един от многото варианти, помогнете му да стесни избора си, като се премахнете от уравнението. Понякога трябва да се опитате да не се притеснявате, независимо какво сте направили. Знайте своята стойност и стойността на това, което имате да предложите и никога не се примирявайте с нещо по-малко, отколкото заслужавате.

Именно в най-трудните моменти от живота ви ще видите истинските лица на хората, които казват, че се интересуват от вас. Забележете кой остава близо до вас и кой не, и бъдете благодарни на тези, които са ви напуснали, тъй като ви оставят място да израствате и възможност да цените хората, които са ви обичали, когато не сте били в добра форма.

Нови възможности ви очакват винаги. Никой не минава през живота, без да загуби някого, когото обича, нещо, от което се нуждае или смята, че е било предназначено за него. Но именно тези загуби ни правят по-силни и в резултат ни тласкат към нови възможности. Използвайте тези възможности. Влизайте в нови взаимоотношения и нови ситуации, знаейки, че рискувате да се окажете на непозната територия. Бъдете готови да се учите, бъдете готови за проблеми и се пригответе да преживеете нещо или да се срещнете с някой, който просто може да промени живота ви завинаги.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още