Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Обща астрологична прогноза за септември

Хороскоп

Обща астрологична прогноза за септември

Обща астрологична прогноза за септември - Tribune.bg
Снимка:

Днес се отваря нова страница. Въпреки бурната обстановка, септември се очертава като спокоен и оптимистичен месец или поне първата му половина. Меркурий, символизиращ менталния процес, получава силен творчески импулс (храна за размишление) чрез тригон с Плутон. Това е подходящият момент да се започне изпълнението на малки и краткосрочни проекти.

Пълнолунието и тригонът на Слънцето с Уран на 2 септември вдъхват настроение за новост, обновяване чрез стихийното качество на Земята. Планетите оформят голям земен тригон.

Есента ще започне като цяло с положителна нотка, но без лъжица катран в бъчвата с мед няма да се размине. В първата седмица на септември, аспектите на Венера ще бъдат напрегнати, поради което не се препоръчва да се жените, да започвате нова връзка или сериозен разговор с партньор за съвместно бъдеще. Венера променя знака си от 7 септември и влиза в огнения Лъв, където на 15-и ще направи квадратура с Уран от Телец, така че много хора трябва да внимават да не се разделят с любим човек, бизнес партньор или група, докато се държат гневно и прибързано. Следвайте призива на сърцето, не се страхувайте да дадете най-доброто от себе си.

Междувременно, Марс забавя движение (става статичен) и около средата на септември преминава в ретро движение, така че може да донесе експлозия на всичко, което е било мълчаливо, потиснато дълго време. Ретроградният Марс може да се прояви и като склонност да се потиска вътрешно гнева, може да се развие неадекватна реакция - автоагресия (борба със самия себе си). Енергията, която не излиза навън, може да бъде също разрушителна. През двумесечния ретрограден период имаме възможност да спрем и преосмислим дейността си и начините за постигане на целите. По време на ретро движението ние сме по-малко повлияни от стереотипите. Това означава, че има шанс за трезв поглед на ситуацията и да се намери правилната тактика.

Статичният характер на Марс и доста напрегнатите аспекти на Меркурий показват, че всяко активно действие или натрупване на важна информация може да бъде възпрепятствано, ще бъде по-трудно да се концентрирате, може да има някои специфични смущения и препятствия по пътя към целите. Не започвайте някаква важна работа през втората седмица на месеца, тъй като нейното развитие ще бъде под въпрос или може да се сблъскате с непреодолими препятствия.

Като цяло този месец не е много успешен за всяка активна социална дейност, както и за важни начинания. Напрегнатите аспекти предупреждават, че не е необходимо да се вземат бързи и импулсивни решения, да се встъпва в дългосрочни бизнес отношения, да се поемат рискове. Тези дни са особено лоши за различни инициативи в областта на бизнеса, откриването на фирми.

От 13 септември Юпитер се връща към директно движение, като подновява подкрепата за процесите и тенденциите, замразени в средата на май. Това може да се усети от присъствието на вдъхновение, намиране на нови ресурси и откриване на възможности. Юпитер ще направи квадратура с Меркурий във Везни на 17 септември, така че можете да очаквате много от другите и желание да се освободите от задълженията. Дните около тази дата бъдете внимателни с информацията, обръщайте внимание на детайлите. Транспортни проблеми, нереалистично мислене.

Наред с този квадрат идва новата Луна в Дева, така че може да бъде поставено едно ново начало  - доста обмислено и рационално. Символично изглежда така - Древният храм на Лос, построен върху скала, откъдето пада възхитително чист и искрящ водопад. Седмицата след новолуние е непродуктивна и може да бъде най-трудната от психологическа гледна точка. 

На 22 септември Слънцето преминава в знак Везни.

Сатурн от Козирог се движи ретроградно, като прави квадратура с Марс от Овен в края на месеца, така че трябва да се пазите от различни инциденти, наранявания, агресия, физическо насилие. Този аспект може да показва силен егоизъм.

Месец септември може да ни донесе някои нови разпоредби и правила, където са възможни бунтове срещу същите мерки.

„Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни!“                   

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Интересен месец ни очаква! Благодаря Ви за компаса в предстоящите дни.
01.09.2020 20:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати