Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Очистване на тялото чрез молитви

Хороскоп

Очистване на тялото чрез молитви

Очистване на тялото чрез молитви - Tribune.bg
Снимка:

Очистване чрез молитва означава да се обърнете за помощ към Божествените сили. Тази помощ е най-ефективна, защото представлява духовната енергия на Бог и е неизмеримо по-висока от всяка друга енергия. Духовната сила на молитвата е в състояние да премахне от човека безусловно отрицателна енергия от всякаква плътност и отрицателна информация от всякакъв обем.

Молитвите пречистват въз основа на принадлежността към тях. Православният християнин се пречиства, като казва православни молитви. Последователите на исляма се обръщат към мюсюлманските молитви. Представители на будизма четат своите молитви. Представителят на всяка вяра избира най-ефективната своя молитва и целенасочено я повтаря толкова пъти, докато почувства, че пречистването е станало.

Молитвата може да бъде сборна, когато богослужението се извършва в храмове и всички събрани вярващи се молят заедно. Има и индивидуална молитва, когато човек може сам да се обръща към Бога.

Молитвата помага само на този човек, който има морални и духовни качества. За да прочетете молитвата, трябва да намерите определено уединено място в дома, където ще се чувствате удобно и никой няма да ви безпокои.

Обръщайки се към Бога, представяйте си или създайте образ в ума си, който най-много ще ви вдъхнови и ще ви въздейства. Много хора се нуждаят от външен образ на Бог, отпечатан на свещено изображение или икона. Това засилва чувството за връзка с Бога, концентрира вниманието и волята, прояснява човешките стремежи към Създателя. Най-добре е да се молите пред иконата, защото във въображението си да задържите образа на Бог определено е много по-трудно. След което е необходимо да установите канал за връзка с Всевишния.

Вдигнете ръце към небето, произнесете молитвата „Отче наш“ няколко пъти искрено и съсредоточено и едва тогава помолете Бога с ваши собствени думи: „Господи, очисти ме от отрицателната енергия и отрицателната информация“. Повторете три пъти.

След известно време ще усетите как тежестта започва да слиза от главата надолу по тялото, ръцете и краката. Ръцете си ще почувствате сякаш изпълнени и тежки. В пръстите си можете да почувствате леко усещане за изтръпване. Краката също ще се изпълнят с тежест. След известно време ще започнете да усещате как топлината започва да изпълва главата ви и постепенно ще запълни цялото тяло, докато тежестта в ръцете и краката ще започне да преминава. Ще почувствате лекота в тялото, ще почувствате, че сте изхвърлили сякаш много тежък товар, който преди ви дърпаше надолу. Такова състояние ще свидетелства, че молитвата ви е помогнала и сте очистени от негативна енергия и отрицателна информация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати