Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Огледалната дата 12.12.2021

Хороскоп

Огледалната дата 12.12.2021

Огледалната дата 12.12.2021 - Tribune.bg
Снимка:

12.12.2021 година се счита от езотериците за огледална дата. Важна дата, която може да се превърне в повратна точка за съдбата на много хора. Такива дни в нумерологията се смятат за магическо време, което отваря "портите“ на Вселената. Според практикуващите 12 декември ще бъде изпълнен със силна магическа енергия. Има определени правила какво трябва и какво не трябва да правите на този ден, за да не си навлечете неприятности за следващата година.

Огледалните дати са специално време, когато трябва да се поддържа максимална бдителност. Въпреки че  съществува опасност, късметът също може да бъде привлечен.

Експертите смятат, че нещо важно ще се случи в живота на много хора в този ден. Някои ще получат добра перспектива, други ще спечелят много пари, трети ще успеят да избегнат голяма опасност. В такива дни всяко малко нещо е от значение, така че бъдете много внимателни и правете само добро. Благоприятните събития може да са скрити от погледа ви и да се появят при нужда неочаквано.

Ако съберем всички цифри на магическата дата 12.12.2021 г., получаваме общ сбор "11"- царско число, на идеите и идеализма. Събирането на двете единици пък дава числото "2". В нумерологията две се счита за число на Луната, изисква равновесие, символ на женственост, любов и красота, но и на приливите и отливите на успеха. Ето защо, денят на 12 декември трябва да бъде прекаран с подходящите емоции - негативът може да се превърне в неприятности.

На вълшебната дата 12.12. е добре да направите интроспекция и духовна работа върху себе си.

Този ден е благоприятен и за умствен труд, изпълнение на планове, придобивания, творчество.

Добре е: да почистите къщата и да се отървете от всичко ненужно; да се правят дарения; да се участва в благотворителност; да помогнете за нещо като доброволци; да занесете храна и неща в старчески дом или дом за сираци; да се нахранят гладни животни; да прекарате повече време с роднини; да се правят планове за близкото бъдеще; да се актуализира гардероба.

В същото време, този ден е важно да се въздържате от дълги пътувания и съдбовни решения. В такива дни законът за привличането работи с пълна сила, така че не трябва да има място за негативизъм. Също така на този ден се опитайте да мислите само за добри и хубави неща и да не се карате с никого. Не участвайте в конфликти. Не отказвайте помощ. Препоръчва се да прекарвате времето си активно, не бъдете мързеливи.

Смята се, че желание, направено на огледална дата, задължително ще бъде изпълнено. Вярва се, че силата на този период се крие във факта, че отправените желания свободно влизат във Вселената, тъй като ритмите на човешкия живот са в максимален резонанс с космическите.

Силата на числата е толкова голяма, че можете да я използвате, за да изпълнявате най-съкровените си желания и да постигате различни цели както в работата, така и в сферата на личните взаимоотношения.  Може да отправяте желания по всяко време на деня, но все пак най-доброто време за съкровените желания е 12.12.2021 в 12:12 и 21:21ч. Вселената приема всички "искания" за съдбовни промени. Много е важно да формулирате желанията си ясно и подробно. Необходимо е да се намирате в състояние на мир и спокойствие, след като сте притеглили всички "плюсове" и "минуси". В никакъв случай не трябва да искате нещо, което може да навреди на другите или е в ущърб на тяхната свободна воля. Не забравяйте, че целият негатив на този ден ще се върне като бумеранг към вас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати