Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Осем съвета за щастлив живот на Мишел Обама

Хороскоп

Осем съвета за щастлив живот на Мишел Обама

Снимка:

Мишел Обама, съпругата на 44-ия президент на САЩ Барак Обама, е адвокат и без съмнение една от най-красивите жени. В американската преса бившата първа дама често е сравнявана с Жаклин Кенеди и принцеса Даяна.

Мишел не престава да напомня на младите хора, че щастието им е изключително в собствените им ръце.

„Искам да знаете, че няма значение в какво семейство сте родени и какви са вашите начални условия. Просто не се бойте от нищо. Бъдете фокусирани върху постигането на мечтите си и не се съмнявайте в себе си нито за минута. Бъдете настойчиви и старателни. Вярвайте и се надявайте. Важно е да получите добро образование. И ще успеете. А с нови знания можете да изградите държава, достойна за вашите очаквания. Винаги бъдете пример за човек, който никога не губи вяра в това, което прави. И не забравяйте: не се страхувайте от нищо, смело градете бъдещето си. "

Мишел каза това в интервю, в което споделя опита си, придобит в брака и майчинството.

1. Няма нищо по-разрушително и катастрофално за една жена от мислите за друга жена.

Когато постоянно се сравняваш с някоя друга и си принудена да се бориш за вниманието и любовта на мъжа си, наистина много боли. Подобни мисли и поведение унижават достойнството ви и буквално ви стъпкват, като нищо друго.

2. Щастлив брак е, когато съпругът и съпругата са един отбор.

Когато смятат, че най-важното е съвместната победа, а не мислите за „резултата“ в тази „игра“. Бракът сам по себе си никога не е добър. Не мечтайте дори за такова чудо. Добрият брак е резултат от редовната и упорита работа на двамата партньори.

3. За минута не забравяйте, че децата ви гледат.

Те се учат от вашия пример за любов и преданост. Не ги подвеждайте, дайте им надежда за щастливо бъдеще. Направете така, че да очакват с нетърпение своя брак, гледайки вашето щастливо съпружество.

4. За съпрузите: Причината другите жени да изглеждат привлекателни е, че мъжете им се грижат добре за тях.

Както се казва, в двора на вашия съсед - тревата винаги е по-зелена. Ето защо, вместо да пускате слюнка, докато наблюдавате тревата му през оградата, по-добре е да се погрижите за тревата във вашия район и да я поливате редовно.

Всеки джентълмен може да се възхищава на красива жена, но само истинският джентълмен може да направи любимата си красива и възхитителна.

5. За успешен брак не се нуждаете от огромна и луксозна къща, безупречен съпруг във всички отношения, милион долара по сметката или скъпа кола.

Може да имате всичко това, но въпреки това пак може да се чувствате дълбоко нещастни.

Успешният брак е на първо място честност и откритост, преданост във всичко и винаги и най-важното - безкористна любов.

6. Хората, с които се заобикаляте, независимо дали приятели или познати, оказват огромно влияние върху брака ви.

Никога не забравяйте за това: приятелите ви могат да ви помогнат да укрепите брака си, но те могат и да го разрушат. Затова подхождайте разумно към тяхното мнение.

7. Не трябва единият съпруг да работи усилено за връзката, така че бракът да е силен и здрав, а другият - да го разрушава.

Добрият брак включва екипна „игра”: когато съпругът и съпругата работят с еднакви усилия, за да изградят успешен брак.

8. Не правете често срещани грешки: не приемайте съпруга/та си за даденост.

Никога не използвайте неговата/нейната мекота и доброта. Не приемайте неговата/нейната вярност като безизходност. Не играйте игри и не използвайте доверието на съпруга/съпругата си. В противен случай можете горчиво да съжалявате, че сте загубили любим човек, който е значел толкова много за вас  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема