Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Освещаване на пътя в тъмнината – лунен ритуал

Хороскоп

Освещаване на пътя в тъмнината – лунен ритуал

Снимка:

Периодът на старата Луна е особено подходящ за този ритуал, когато навън пада мрак, а вие размишлявате върху научените уроци и се освобождавате от всички безполезни неща.

Ритуалът ще ви помогне да изчистите ума си от негативност и ще ви освободи, позволявайки ви да действате за собствените си интереси.

Вземете лист хартия, химикалка, огнеупорен съд и кибрит.

Седнете в уединение и мълчание. Убедете се, че никой няма да ви безпокои, изключете телефона.

Вземете химикалка и хартия и запишете каквото чувствате, без цензура. Никой друг няма да го чете освен вас, така че си излейте душата.

Забелязвате ли нещо неочаквано или обратно, нови идеи относно проблемите, които постоянно ви притесняват? Случва ли ви се да пренебрегвате или потискате чувствата си в определена област? Задоволили ли сте се с по-малко, правели ли сте компромис с нещо важно или сте пренебрегвали своята истина и границите си? Готови ли сте да се отървете от всичко, което вече не ви трябва? Не е необходимо да знаете всички отговори, но е важно да си задавате тези въпроси.

Сега всичките ви емоции са на хартията. За да се освободите от всичко, което ви притеснява, внимателно изгорете бележката в огнеупорен съд, представяйки си в същото време как димът отнася целия този негатив към небето.

Изсипете пепелта в мивката и пуснете струя вода да я отнесе или я предайте на Майката Земя като я закопаете в двора, насладете се на лекотата от освобождението от всичко, което ви тежи. Помислете какво сте научили и какво трябва да направите в бъдеще.

За да завършите ритуала, кажете на себе си или на глас:„Пускам всичко, което вече не ми служи за пълно изцеление и очистване. Ще следвам пътя си с цел и благодарност, за моето най-висше благо.“

Ритуалът, ако ви харесва, може да го направите в три последователни дни. Може да се прави всеки ден от намаляващата фаза на Луната до новолунието, но особено силно ще подейства на 28 октомври около полунощ. Тогава се сменя фазата.

До края на годината, най-подходящите дати са 27 ноември и 27 декември.  


Топ новини

виж още

Актуална тема