Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Открийте божественото в себе си

Хороскоп

Открийте божественото в себе си

Открийте божественото в себе си - Tribune.bg
Снимка:

Практически упражнения, предадени от Крион и насочени към това да ни даде възможност да разберем Бога с цялото си същество и да станем напълно Божествени отвътре.

Умът ни е така устроен, че може да попречи на отварянето на сърцето. Оставете ума да отстъпи и да даде път на чувството. Работата е в това, че в измеренията на Божествеността действа напълно различна логика. Не можем да го разберем със своя линеен ум. Какво бихте казали, ако знаехте, че Бог е и вътре в нас, и отвън? Бог е навсякъде и ако все още има инертна материя, която не е проникната от светлината на Божественото, то нашата задача е да внесем тази светлина там.

Какво виждате, когато се гледате в огледалото? Само тяло, което е обект на промени, свързани с възрастта, а може би не е толкова красиво, колкото бихте искали?

Когато виждаме в себе си само тялото, то пречи на нашето величие и достойнство. Помнете, че Духът не ни вижда като тяло, а като красиво, величествено същество, изтъкано от божествената светлина. Той вижда нашата истинска същност, а не временна черупка.

Отидете до огледалото и погледнете своето отражение в очите. Гледайте през материалността, през външния вид, през тялото. Вижте своята дълбочина, забележете как ви гледа от дълбините на вашите очи красиво Божествено същество, ангелът, който сте вие, но който може да бъде скрит много дълбоко. Обръщайки се към своите дълбочини, повторете (с убедителен глас) следните твърдения:

Аз съм красиво и великолепно създание на Светлината.

Аз съм Божият лъч, изпратен на Земята с голяма мисия на Светлината.

Аз съм едно с Бога. Аз съм частица от Него.

Знам истинската си същност. Знам истинското си достойнство.

Отраженията в очите на другите хора не ме засягат. Те не могат да променят истинската ми същност по никакъв начин. Истинската ми същност е величествена и красива и не зависи от нищо.

Аз съм Светлината, аз съм Любовта.

Аз съществувам в Божията Любов всеки момент от живота си. Аз съм обгърнат/а и защитен/а от Божествената светлина.

Излъчвам Светлина и Любов. Аз насочвам Божията Любов и Светлина към себе си и към всяко същество във Вселената.

Всеки ден и всеки час правя всичко възможно, за да приближа пресъздаването на рая на Земята.

Бъдете благословени по своя път!

Крион

Упражненията са предадени чрез ченълинг на Тамара Шмид и нейната група, чрез която осъществяват контакт с Крион.

Чeнълинг, oт aнглийcĸи: „ĸaнaлизиpaнe"; cъвpeмeннa фopмa нa шaмaнизмa и cпиpитизмa, ĸoятo ce cъcтoи в пoлyчaвaнeтo нa инфopмaция oт пapaнopмaлни изтoчници чpeз мeдиyм („ĸaнaл"). 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети