Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Открийте коя детска травма засяга живота ви – тест

Хороскоп

Открийте коя детска травма засяга живота ви – тест

Открийте коя детска травма засяга живота ви – тест - Tribune.bg
Снимка:

Става въпрос за дребни неща, които може да са ви наранили, за отношението на родителите ви, за някой епизод в училище и т.н. Тези малки, но важни събития могат да бъдат много дълбоко скрити в дълбините на вашия мозък и все пак да влияят на живота ви. Затова е много важно да ги разпознаете.

Този тест ще ви помогне да откриете онази неразрешена травма от миналото ви. Водени от интуицията, изберете едно от изображенията! Вашият отговор е това, което ще ви даде ключ към тази неразрешена тема!

тесттест

Изображение № 1

Ако сте избрали първото изображение, може би моментът на идентификация с хора, които не са ваши родители, е бил негативен за вас. Тоест чувствали сте се отхвърлени от онези, които са били най-важни за вас. Ако е така, вероятно сте човек с ниско самочувствие. Трудно ви е да общувате с другите; всъщност винаги се страхувате от отхвърляне и неприемане. Ето защо, когато някой ви каже нещо лошо, вие го приемате като нещо много лично и затвърждавате идеята си, че не сте достатъчно добри. Вашето най-голямо предизвикателство е да разберете, че животът ви зависи от вас. Увереността в собствените ви способности също ще ви помогне да създадете здрави връзки с другите.

Изображение № 2

Родителите често предават доверието на децата си, без да го осъзнават. Обещават нещо, което не могат да изпълнят или направят (тъй като говорим за деца, една „невинна шега“ може да бъде сериозна травма за тях). Ако сте избрали второто изображение, възможно е в даден момент вашите родители или ваши близки да са предали доверието ви и това да се е запечатало дълбоко във вас. И така, вие сте доста студен човек, който, въпреки че е много екстровертен и общителен, никога не разкрива напълно сърцето си. Човек, който чувства, че не може да се довери на никого.

Изображение № 3

Ако сте избрали третото изображение, може да имате травма, свързана с унижение. Тоест в много ранна възраст, когато сте започнали да искате да се идентифицирате с вашите връстници и важни хора от вашата среда, вие сте били отхвърлени от тях. Може би са били само фрази, като такива, че сте тромави или пълнички, нещо такова. Днес вие сте донякъде зависим човек, който винаги се нуждае от одобрението на другите. Толкова сте притеснени, че винаги давате всичко от себе си; но не за себе си, а за другите. Много е хубаво всеки ден да се опитвате да бъдете най-добрата версия на себе си. Но не забравяйте, че тази най-добра версия зависи от вашите собствени интереси и вашата автентичност. Бъдете свободни и не се оставяйте да се увличате от това, което другите казват, или никога няма да се почувствате достатъчно добре!

Изображение № 4

Може би не сте имали родители като дете или може би сте страдали много, когато сте били малки. Истината е, че ако сте избрали изображение 4, имате сериозен проблем със страха от отхвърляне. Вие сте много общителен човек, който винаги е заобиколен от приятели и роднини. Но основното е, че много се притеснявате да не останете сами. Трудно ви е да се изправите срещу собственото си същество, защото се страхувате да не откриете нещо, което не харесвате, или още по-лошо, нещо, което другите не харесват! Може да сте склонни към депресия, така че трябва да се опитате да станете силни. Истината е, че хората идват и си отиват в живота ни, но ако сме истински, грижовни и мили хора, никога няма да бъдем сами. Загубите могат да бъдат тежки, но можете да продължите въпреки тях.


Етикети тест
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати