Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Открийте своето послание - тест

Хороскоп

Открийте своето послание - тест

Открийте своето послание - тест - Tribune.bg
Снимка:

Затворите очи и се съсредоточете. Когато успокоите мисълта си, отворете очи и инстинктивно изберете една карта и получете своето послание.

 

ПОСЛАНИЕПОСЛАНИЕ

Послание 1  - Живей тук и сега. Не се опитвай да се впускаш напред и да правиш уговорки за утре, защото утрешният ден може да не настъпи. Радвай се на днешния ден, радвай му се сякаш е последен. Върши всички прекрасни неща, за които си копнял/а да правиш. Не живей необмислено и безразсъдно, а с истинска радост. Бъди като малкото дете, което не мисли за утре и е забравило какво се е случило вчера, то просто живее, като че ли единственото време, което има значение е сега. Сега е най-вълнуващото време, което познаваш, така че не пропускай нито секунда от него.

Послание 2 – Бъди нащрек и живей в очакване, с готовност да се случи нещо ново. Промените ще настъпват много бързо. Извиси сърцето си в дълбока благодарност, когато виждаш как идват една след друга. Трябва да приемаш нещата такива, каквито са, спокойно да понасяш превратностите, докато усвояваш важния житейски урок. И не забравяй, че в края на тунела винаги има светлина, след дъжда изгрява слънцето, след нощта идва ден. Виждай винаги най-доброто във всяка промяна, която се извършва.

Послание 3 – Не се чувствай изгубен/а и сам/а в пустинята, без да знаеш по кой път да поемеш. Дай си сметка, че всяка стъпка е ръководена и насочвана от Бог и ако осъзнаваш Божието присъствие, никога няма да изгубиш пътя. Позволи на Божията Любов и Светлина да протичат свободно през теб и чрез теб навън в света. Просто върви напред и прави това, което трябва. Отдавай вечна благодарност и нека сърцето ти  бъде препълнено с радост.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати