Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Открийте вашето послание (ТЕСТ)

Хороскоп

Открийте вашето послание (ТЕСТ)

Открийте вашето послание (ТЕСТ) - Tribune.bg
Снимка:

Погледайте тези четири карти и оставете подсъзнанието ви да избере една от тях. Открийте вашето послание.                               

1. Карта на радостта и надеждата

Тази карта предполага, че ще имате промяна в живота си. Всичко, което ви се е случило досега, се е случило, защото трябва да се научите, да растете и да бъдете силни. Сега е моментът да повярвате, че най-доброто тепърва предстои и да живеете живота си с надежда, защото сега е времето да блеснете, да достигнете небето и да направите всичко, дори невъзможното! Време е да се върнете към онези мечти, които един ден по различни причини сте изоставили! Не забравяйте, че Вселената винаги помага на тези, които се стремят да постигнат своите най-големи цели!

2. Карта на спокойствието

Тази карта ви напомня, че може да не носите отговорност за всичко, което се случва в живота ви. Гневът и злобата никога не са добри съветници. Успокойте се: не позволявайте на хората да ви завлекат надолу! Не забравяйте, че по природа сте мъдър човек, здраво стъпил на земята. Помнете, че всяко събитие, което се случва около вас, е създадено от вибрациите на мисълта ви. Насочете мислите си към позитивния начин на живот, към положителната енергия. Тогава животът ви решително ще тръгне напред.

3. Честност и отговорност

Поемете контрола над живота си, решенията и реакциите си. Научете се да се изправяте срещу гнева с любов, срещу упоритостта с добри аргументи и ще видите, че дните ви автоматично ще стават по-щастливи, а отношението ви към живота и хората ще се подобри радикално, внасяйки в живота ви благополучие, любов и просперитет. Правите ли днес това, което ще ви помогне да бъдете там, където искате да бъдете утре? Не забравяйте, че съдбата и животът ви са във вашите ръце. Поради тази причина дефинирайте целите си, изпълнете се със сила, любов и смелост и всеки ден вървете към мечтите си, защото когато знаете какво искате, винаги ще намерите начин да го постигнете. Бъдете възможно най-силни и правете всичко възможно, за да постигнете целите си!

4. Карта на въображението и новите възможности

Изборът на тази карта предполага, че трябва да погледнете на живота си с нови очи, през очите на любопитно дете! Много често толкова бързаме в живота, че изпускаме от поглед малките чудеса, които се случват всеки ден, и пропускаме посланията, които Вселената ни изпраща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Какво е отношението ви към готвения ротационен кабинет на ГЕРБ/СДС – ПП/ДБ?
Покажи резултати Скрий резултати