Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Отваря се портал към Плеядите

Хороскоп

Отваря се портал към Плеядите

Отваря се портал към Плеядите - Tribune.bg
Снимка:

Плеядите се намират между 28 градуса Телец и 0 градуса Близнаци и всяка година, когато Слънцето преминава през това място на Зодиака, а това е от 17 до 23 май, можем да получим достъп до тяхната енергия.

Плеядите са звезден куп в съзвездието Телец на небесния небосклон и могат да се видят с просто око при ясно време. Най-известната легенда за звездния куп е тази за седемте дъщери на титана Атлас. Те са казвали Алциона, Калеано (Келено), Електра, Тайгета, Майя, Стеропа и Меропа. Всички сестри се свързали с боговете с изключение на Меропа, която станала жена на Сизиф. Плеядите били преследвани от ловеца Орион, докато Зевс не ги превърнал в гълъби, за да ги спаси. После ги възнесъл на небето във вид на съзвездие. Познати са още под името „Кокошката с пиленцата“. Хората в миналото вярвали, че да съзреш звездния куп в небето носи късмет.

Съзвездието е дом на напреднали същества, които разпространяват посланието на любовта и светлината. Много хора се чувстват свързани с Плеядите и са успявали да канализират връзката си чрез ченълинг със съществата там и да донесат своите послания на нашата планетата Земя.

Смята се, че на Плеядите живеят висши същества, които ни помагат със своята любов и светлина. Плеядите са наричани „очите и ушите на небесата“ и изразявали идеите на небесните надзорници. Тези надзиратели докладвали за всички грешки на земните жители на небесните власти, след което следвали наказания или поощрения. От тук идва и астрологичното тълкуване на Плеядите като знак на съдебни спорове и кавги. Ако не настъпят промени под знака на Плеядите, значи боговете дават отсрочка и очакват хората да поправят грешките си от нечестните си дела.

Най-ярката звезда в това съзвездие е Aлцион и когато се срещне със Слънцето в съвпад, порталът достига своя връх и това е 20 май. Безкрайни виолетови лъчи се втурват към Земята, осветявайки я. Работата на Плеядианците не е да променят нещо, а да подсилят това, което вече съществува. Това е подкрепа за промените, които вече са в ход тук, активират любов, изцеление, нежност, състрадание и красота.

Всички получаваме тези виолетови лъчи в нашата енергийна система през коронната чакра или през пъпа, средата на гърба или краката - всеки по различен начин, защото ние сме различни. Тази енергия не ни променя, а повишава нивата на любов, изцеление, нежност, състрадание и красота, които вече са в нас. Тези лъчи ни помагат да мислим по-открито, с любов и надежда. Те постепенно ще отслабнат, докато Земята поглъща тази светлина. И това отнема седем дни. Настройте се на лилавите вълни, които сега ви се изпращат. Вижте как къпят Земята и всичко по нея. Ако се настроите на честотата на любовта и светлината, които сте, вместо да потъвате във външната суета, можете да влезете в по-висша вибрационна реалност.

Събудете ума си и го отворете за нови знания, и създайте осъзнаване на собственото си вътрешно същество. Порталът се отваря за кратък период, така че е важно да се използва енергийния заряд, идващ от Плеядите. В деня на отварянето на този портал влезте в нова реалност с визия за това, което бихте искали да бъде животът ви. Може да си запишете желанията на хартия.

Бъдете отворени за нови възможности в живота и укрепвайте положителната си енергия чрез медитация. Бъдете готови да излекувате душата и тялото си и бъдете свободни да се отдадете на житейските промени.

Плеядите се наричат седемте сестри в небето. Името им показва голямата взаимосвързаност на тези звезди, което е и символ на човешката връзка - връзката на душите.

Ето защо е важно през този период, докато порталът на Плеядите е отворен да увеличите силата на съпричастност, постарайте се да укрепите връзките, които изпълват живота ви с приятни емоции и оставете чувствата да оживеят.

Откриването на този портал може да се тълкува и като знак на Вселената, че е време да се отървем от негативния емоционален багаж и да отворим сърцата си за нови красоти, които ще излекуват по-ранното ни минало.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати