Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Близнаци

Хороскоп

Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Близнаци

Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Близнаци - Tribune.bg
Снимка:

Мотото на това Пълнолуние и лунно затъмнение е: „Нека помислим, преди да говорим.“ Всичко в нашия живот е следствие от изборите, които правим от време на време. Ако сме по-безупречни в нашите мисли, емоции, думи и действия, толкова по-прецизно и позитивно става създаването на нашата реалност.

На 30 ноември в 11:30 часа има Пълнолуние в знак Близнаци в 8 градуса и 38 минути, което е последвано от частично лунно затъмнение. Лунните затъмнения се случват по време на фазата на пълнолуние. Затъмненията могат по различни начини да повлияят на събитията в живота на хората.

Пълнолунието  заедно със затъмнението активират две от най-интензивните фиксирани звезди. Луната е почти в съвпад с Алдебаран срещу Слънцето до Антарес, което усилва стреса и напрежението, създадени от планетарните аспекти.

Увеличават се вероятностите от конфликти. Важно е следващите дни да се опитате да не действате импулсивно. Не вземайте важни решения: не променяйте работата си, партньора в живота, местоживеенето, да се избягват операции. Засега е по-добре да отлагате сериозни въпроси, да не вземате отговорни решения и да не предприемате необмислени действия, за които може да съжалявате по-късно.

Слънцето срещу Луната, Венера срещу Уран и Алдебаран срещу Антарес създават изключително интензивни полярности. Това е силно лунно затъмнение с потенциал да причини раздяла, нервни сривове и финансова загуба. Може да предизвика бунтове, анархия и революции. Всичко зависи в коя точка на хороскопа на всеки човек, град или държава попадат. Тези аспекти на кармичен дисбаланс създават силно нервно напрежение и тревожност. Балансът може да бъде възстановен чрез извършване на корекции в отговор на променящите се условия.

Вероятно ще потърсите повече свобода и творческо себеизразяване, особено ако сте били ограничени или отегчени напоследък. Неочаквано събитие може да ви принуди да промените рутинните си действия, поведението или плановете си. Важно е да сте гъвкави и да се приспособявате към променящите се условия. Ако се съпротивлявате на промяната, може да претърпите загуба или да пропуснете важна възможност.

Необходима е корекция, независимо дали ще сте принудени от обстоятелствата да правите промени или сами ще намерите друг начин да вървите напред. Може би не е нужно да промените изцяло посоката, а да направите само малка промяна. Да направите нещо по малко по-различен начин може да промени всичко.

Пълнолунието е период на енергиен взрив в човешкото тяло, който се отразява и на физическото състояние. При мнозина ще се изрази  в безсъние, повишена раздразнителност и емоционалност. През този ден не се препоръчва да се пие алкохол, силно кафе и силен чай. Намалете физическата активност. Пийте много течности, консумирайте зеленчуци, плодове, кисело-млечни продукти, откажете се от месни ястия. Не пийте алкохол. Нежелателно е да режете косата, ноктите и да извършвате козметични процедури.

Лунното затъмнение е важен и съдбовен период. Понастоящем си струва да обобщим: подходящо е да се приключи със старите неща и да направите планове за бъдещето.

Ритуал на освобождението:

Внимателно обмислете и запишете на празен лист хартия всичко, от което сте готови да се отървете: от ненужни притеснения и болезнени спомени, до напълно осезаеми неща, които според вас ви пречат да продължите напред. И след това изгорете листа в пламъка на свещта. Пепелта трябва да се разпръсне на вятъра, а след това - да благодарите на стихията на огъня и въздуха за помощта им. Може да използвате и водата.

Подходящо е да напишете на друг лист съкровените си желания както при новолуние.

Време е да продължите напред!                                                                                                                                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати