Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Стрелец

Хороскоп

Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Стрелец

Пълнолуние и частично лунно затъмнение в знак Стрелец - Tribune.bg
Снимка:

Пълнолунието е период на енергиен взрив в човешкото тяло, който се отразява и на физическото състояние

На 5 юни е първото лятно пълнолуние, което ще се осъществи в 22:14 ч. в огнения знак Стрелец. При пълнолуние човек усеща прилив на енергия. Ще има още едно явление – частично лунно затъмнение, което ще продължи около три часа, като максимума ще бъде в 22:24 ч. (ще започне в 20:45 ч. бг време и ще продължи до 00:04 ч.).

Лунните затъмнения се случват по време на фазата на пълнолуние. Сегашното се смята за начало на „коридора на затъмненията“, които ще последват в продължение на месец – частично слънчево на 21 юни, частично лунно на 5 юли. Този коридор на затъмненията се смята за непредсказуем и дори опасен. 

Затъмненията могат по различни начини да повлияят на събитията в живота на хората. Астролозите смятат, че в този момент се полага програма от събития за следващите 18 години от живота ни, така че всяко взето решение може да се окаже решаващо. Според мнозина експерти „коридорът на затъмненията” може да провокира промени в живота: за някои това ще бъде опасно, а за други ще даде нови възможности.

Най-податливите на влиянието на Луната ще бъдат подвижните знаци на зодиака - Дева, Близнаци, Риби и Стрелец. Последствията от тези космически явления ще се отразят най-вече на взаимоотношенията: приятелски, бизнес, романтични. Най-облагодетелствани ще бъдат Овен, Лъв, Везни, Водолей.

Това пълнолуние и лунно затъмнение ще образуват „лоша“ квадратура с войнствената планета Марс, което може да предизвика силни емоции, гняв и емоционална болка. Увеличават се вероятностите от конфликти. Важно е следващите дни да се опитате да не действате импулсивно. Не вземайте важни решения: не променяйте работата си, партньора в живота (особено сега при ретроградна Венера ), местоживеенето, да се избягват операции. Засега е по-добре да отлагате сериозни въпроси, да не вземате отговорни решения и да не предприемате необмислени действия, за които може да съжалявате по-късно.

Прекарайте това време в мир и комфорт. През този период хората са отворени към общуване, социални контакти. Пълнолунието винаги оказва силно влияние върху хората, поради което те са предразположени към необмислени действия. Препоръчително е да се изключат сериозни физически натоварвания. Най-добрият вариант да прекарате периода на пълнолунието и затъмнението е да се опитате да се отпуснете, правейки неща, които ви отвличат от проблемите и ви развеселяват. В този ден е препоръчително да си осигурите комфортна обстановка и хармония.  Ако не ви се стои на едно място, заемете се с почистване на къщата. Нежелателно е да сте дълго време навън.

Пълнолунието е период на енергиен взрив в човешкото тяло, който се отразява и на физическото състояние. При мнозина ще се изрази  в безсъние, повишена раздразнителност и емоционалност. През този ден не се препоръчва да се пие алкохол, силно кафе и силен чай. Намалете физическата активност. Пийте много течности, консумирайте зеленчуци, плодове, кисело-млечни продукти, откажете се от месни ястия. Не пийте алкохол. Нежелателно е да режете косата, ноктите и да извършвате козметични процедури.

Лунното затъмнение е важен и съдбовен период. Понастоящем си струва да обобщим: подходящо е да се приключи със старите неща и да направите планове за бъдещето.

Ритуал на освобождението:

Внимателно обмислете и запишете на празен лист хартия всичко, от което сте готови да се отървете: от ненужни притеснения и болезнени спомени до напълно осезаеми неща, които според вас ви пречат да продължите напред. И след това изгорете листа в пламъка на свещта. Пепелта трябва да се разпръсне на вятъра, а след това - да благодарите на стихията на огъня и въздуха за помощта им. Може да използвате и водата.

Подходящо е да напишете на друг лист съкровените си желания както при новолуние.

Време е да продължите напред!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати