Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние и пълно лунно затъмнение – какво да очакваме

Хороскоп

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение – какво да очакваме

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение – какво да очакваме - Tribune.bg
Снимка:

Този месец пълнолунието се случва на 8 ноември. През този период небесното светило се намира в знак Телец. Ноемврийското пълнолуние се нарича още Бобърска Луна, тъй като бобрите активно строят домовете си по това време.

От астрологична гледна точка по време на лунното затъмнение ще се усетят много силни енергии. Време е да се изправим пред истината, да изследваме нещата в дълбочина и да оставим истинската си същност да се разгърне. Имаме възможност да навлезем в по-дълбока и по-автентична фаза на нашето същество. До две седмици ще можем да почувстваме, че нещо се е променило в живота ни! Нови врати се отварят неочаквано за нас и можем да получим възможности, чрез които целият ни живот може да се промени.

Енергията на Пълнолунието се влияе и от други напрегнати небесни явления. Един от най-значимите е съвпадът на Луната с Уран, който още повече засилва енергиите и напрежението. Уран може да донесе изненадващи обрати, неочаквани събития. Така че може да се почувствате нетърпеливи, неспокойни, тревожни или бунтовни. Неочакваните събития могат да доведат до катаклизми в отношенията, семейни спорове или значителна промяна в посоката на близките отношения. Сатурновите предизвикателства, отговорността могат да увеличат страховете от загуба, на които Скорпионът дава енергия и песимизъм по подразбиране, така че това води до чувство на разочарование. Изисква се търпение и внимание към детайлите. Не разчитайте сляпо на мнението на другите и внимавайте със собствените си думи.

Пълнолунието на 8 ноември е магическо събитие. Бидейки в знака на Телец, лунното затъмнение носи вълни от трансформираща енергия, които могат да ни пренесат в по-високи състояния на съзнанието. В известен смисъл можете да мислите за затъмненията като ускорения, които ни тласкат по-нататък в нашето душевно пътуване. Поради тази причина затъмненията са склонни да предизвикват предопределени или трансформиращи събития. Трансформацията винаги може да бъде предизвикателство и често изисква болезнена работа. Трябва да "обелвате" слоеве един след друг, да смъквате маски, за да можете да се преродите отново. Възможно е тези уроци да са тясно свързани с пътя на душата и кармичната съдба.

Затъмненията при пълнолуние също имат ефект на прочистване. Затова е много важно да се хидратирате, тъй като тялото, умът и душата ви се освобождават и елиминират всичко, което вече не ви служи. При цялата интензивност и трансформираща енергия на пълнокръвната Луна може да се чувствате леко объркани, небалансирани или малко по-раздразнителни от обикновено. Важно е да се грижите за себе си, да медитирате, да правите упражнения за заземяване или да почивате повече.

Лунното затъмнение в Телец ще донесе достатъчно кризи, изненади, освобождения, изцеления или трансформации, по отношение на споделени ресурси и финанси, бизнес, доходи от работа, тайно направени планове. Затъмненията винаги тласкат нещата напред. Това затъмнение ще освети мястото, където сме заседнали, където сме сковани и се съпротивляваме на промяната, забравяйки, че движещата сила във Вселената е именно промяната. Можем да избираме. Нека изберем да бъдем силни, а не да се предаваме. Нека освободим това, което вече не ни служи. Да изберем любовта, а не страха. Нека бъдем безстрашни. Нашата сила е в изборите, които правим днес.

Основният акцент на това затъмнение ще бъде върху фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, родените около 8 май, август, ноември, февруари), но също и върху тези, които имат планети около 16-ти градус на Телец, Скорпион, Лъв и Водолей).

Време е да излезем от зоните си на комфорт, да се научим да живеем без ограничения и страхове, да се оставим да ни води „Твоята воля, Господи, а не моята воля“. Трябва да премахнем склонността да се безпокоим непрекъснато и да имаме вяра в Божия план. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети