Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Скорпион

Хороскоп

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Скорпион

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение в Скорпион - Tribune.bg
Снимка:

На 16 май в 07:15ч настъпват Пълнолуние и пълно лунно затъмнение. То ще бъде наблюдаемо от по-голямата част от територията на Северна и Южна Америка, но и от някои части на Западна Европа, с продължителност почти 85 минути. Това се смята за неблагоприятно събитие.

Всяко пълнолуние и особено затъмненията носят своеобразна кулминация, стигаме до осъзнаване, цел и откриваме какво е важно за нас през последните седмици. И сякаш сме стигнали до края на едно пътуване и тръгваме на ново житейско пътешествие, отваряйки нов цикъл.

Затъмнението в Скорпион изчиства всичко, което сме затворили в дълбините на душата си, натикали под килима и не ни позволява да го пренебрегнем. Това затъмнение рециклира, почиства и освобождава без милост. Затова нека не се противопоставяме на това, което трябва да се промени.

Принудени сме да прогледнем и да видим реалността. Въпросът е дали сме готови да се освободим от контрола и да позволим това, което не ни е от полза да излезе от живота ни и да оставим светлината да проникне до място, което ще освети новия ни път.

В астрологията Луната е царицата и олицетворява женското начало. Затова най-силно жените чувстват лунното затъмнени. Женското начало олицетворява не само жените, но и майчинството, децата. Отговаря за психическото състояние на човека, затова по време на лунно затъмнение хората може да се чувстват дискомфортно, да изпитват вътрешна неудовлетвореност, повишена раздразнителност и възбудимост. Лесно поемат негативната енергия на околния свят.

Повече на въздействието на лунното затъмнение ще бъдат подложени хора, които имат в хороскопа си слаба Луна (намира се в неподходящи знаци, домове и сключва лоши аспекти с другите планети). Лунното затъмнение ще окаже влияние и върху деца до 4 г. възраст, както и мъже, при които преобладава в астралното им тяло повече женска енергия.

Какво да се прави по време на затъмнение?

Тъй като Луната отговаря за сърдечната чакра, в деня на лунното затъмнение може да възникнат недоразумения и кавги в отношенията с приятели, роднини, партньори. Не вземайте на сериозно всичко, което ви се случва на емоционално ниво. Избягвайте да вземате сериозни решения, които касаят живота ви и връзките ви.

Време, когато всеки трябва да се обърне навътре в себе си. Особено в този момент е много важно да избягвате всякакви прояви на непочтеност, да влизате в спорове и конфликти, да безпокоите или тормозите други хора. Отделете внимание на майките си и роднини по майчина линия. Поискайте прошка от тях, ако в нещо сте съгрешили.

Старайте се колкото може по-малко да се движите и да стоите навън. Добре е да се пости, да се повтаря мантрата на Луната (ОМ ШРАМ ШРИМ ШРУМ СА ЧАНДРАМАСЕ НАМАХ) – колкото повече, толкова по-добре.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема