Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние в Близнаци

Хороскоп

Пълнолуние в Близнаци

На 19 декември в 06:37ч има Пълнолуние в знак Близнаци в 27 градуса и 29 минути, което съвпада с началото на ретроградното движение на планетата Венера. Този ден предшества най-дългата нощ в годината – 21 декември – денят на зимното слънцестоене.

Неподходящо за нови проекти и начинания, за големи покупки. Разположението на планетите е неблагоприятно за финансови транзакции. Не бива да взимате заеми или да давате назаем пари, да инвестирате в проекти, дори и тези, които обещават ползи.

Увеличават се вероятностите от конфликти. Важно е следващите дни да се опитате да не действате импулсивно. Не вземайте важни решения: не променяйте работата си, местоживеенето, да се избягват операции. Засега е по-добре да отлагате сериозни въпроси, да не вземате отговорни решения и да не предприемате необмислени действия, за които може да съжалявате по-късно.

Пълнолунието е период на енергиен взрив в човешкото тяло, който се отразява и на физическото състояние. При мнозина ще се изрази  в безсъние, повишена раздразнителност и емоционалност. Влияе повече на децата и жените. Намалете физическата активност. Пийте много течности, консумирайте зеленчуци, плодове, кисело-млечни продукти, откажете се от месни ястия. През този ден не се препоръчва да се пие алкохол, силно кафе и силен чай. Нежелателно е да режете косата, ноктите и да извършвате козметични процедури.

Денят на пълнолуние е най-добре да прекарате на спокойствие, без да влизате в конфликти или да провокирате кавги и разногласия. Можете да се занимавате с творчество и медитация. Разходките на чист въздух не само ще са от полза за вашето здраве, но и ще ви помогнат да подредите мислите и чувствата си. Добре е да правите дългосрочно планиране и да си поставяте цели за новата година.

Ритуал на освобождението:

Внимателно обмислете и запишете на празен лист хартия всичко, от което сте готови да се отървете: от ненужни притеснения и болезнени спомени, до напълно осезаеми неща, които според вас ви пречат да продължите напред. И след това изгорете листа в пламъка на свещта. Пепелта трябва да се разпръсне на вятъра, а след това - да благодарите на стихията на огъня и въздуха за помощта им. Може да използвате и течаща вода.

Подходящо е да напишете на друг лист съкровените си желания както при новолуние.

Време е да продължите напред!  


Топ новини

виж още

Актуална тема