Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние в Близнаци

Хороскоп

Пълнолуние в Близнаци

Пълнолуние в Близнаци - Tribune.bg
Снимка:

В четвъртък, 8 декември, в ранните сутрешни часове в Близнаци ще има пълнолуние, което ще бъде още по-мощно от обичайното. Време да сложим нещата в ред: лунната фаза на пълнолунието сама по себе си е една експлозия от инстинкти, емоции и желания. Всяко пълнолуние бележи началото на нов цикъл. Пълнолунието е в Близнаци и благодарение на това много специални енергии ще повлияят на живота ни. Знакът на Близнаците е лек, въздушен знак – пълнолунието, което се разгръща тук, може да ни накара да се отпуснем, да дишаме по-свободно. Луната е символ на емоционалното несъзнавано. Пълнолунието случвайки се в Близнаци, зодиакален знак, който се свързва с архетипа на юношата - е жизненоважно, живо, енергично, любопитно и преди всичко инстинктивно.

Пълнолунието засяга оста Близнаци/Стрелец, трети и девети дом на хороскопа. Пълната Луна в Близнаци насърчава логическото мислене, докато Слънцето в Стрелец предпочита много по-широката гледна точка. За Близнаците комфортът и безопасността са най-важни, а Стрелецът предпочита приключенията. И двата полюса обаче са необходими, за да се развият нещата правилно. Под влиянието на Близнаците значението на комуникацията сега ще бъде разширено, ще почувстваме необходимостта от добър разговор с приятели повече от всякога.

Ретроградният Марс е в съвпад с Луната в Близнаци и може да ни накара да се чувстваме нефокусирани, да подхранва някои чувства на разочарование от собствената ни съдба, която понякога ни отдалечава от целите ни, вместо да ги приближава до нас. Това обаче ни учи на урока на търпението и предвиждането на онзи "правилен" момент във времето и пространството, когато нещата са предназначени да се успокоят по естествен начин и без усилие за нас.

Избягвайте ситуации, които могат да предизвикат усилване на нежелани емоции като гняв, възбуда, агресия или неоправдани нерви. Всеки път, когато се чувствате претоварени от емоции, по-големи, отколкото можете да понесете, не ги изливайте върху любимия човек и близките, а ги анализирайте първо в себе си.

Пълнолунието привлича вниманието към вътрешните ни антагонизми. В разгара на хаоса очевидно ще се нуждаем от духовна сила. Енергията на пълнолунието ни помага да формулираме най-важните си цели, да се доближим повече до себе си и да разберем защо правим или мислим нещо по даден начин, да намерим мир насред вътрешния си хаос. Да намерим начин да изразим себе си по най-добрия възможен начин и да обърнем повече внимание на здравето си. Знаем херметичният принцип, както вътре, така и отвън. Ако се опитаме да въведем ред в себе си, ще можем да се проявим във външния свят с подобна ефективност.

За да балансираме тези енергии в живота си, трябва да признаем уроците и мъдростта на нашето минало, но сега гледаме към бъдещето и новите възможности, които ни предстоят. Може също да се наложи да направим скок на вярата и да предприемем нов и иновативен подход към някои от остарелите действия, които сме предприели.

Ще бъдем по-спокойни в следващите дни, нека се съсредоточим върху радостите на живота!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати