Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние в Риби - истинско емоционално прочистване

Хороскоп

Пълнолуние в Риби - истинско емоционално прочистване

Пълнолуние в Риби - истинско емоционално прочистване - Tribune.bg
Снимка:

Пълнолунието на 10 септември в 13 ч се случва в ефирния и чувствителен знак Риби. Тази енергия носи състрадание, милосърдие и любов! Време е да се погрижите добре за себе си и за вътрешния си свят. Слънцето (съзнанието) напълно осветява Луната (подсъзнание) и Луната отразява светлината на Слънцето в цялото си великолепие. След непрекъснатия растеж (Нарастваща Луна), следователно, идва времето за изпълнение – Пълнолунието.

Съвпадът на мечтателния Нептун (и планета на илюзиите) с Пълнолунието в Риби, засилва интуицията, въображението ни и осветявайки душите ни, за да можем да се свържем на по-дълбоко ниво с нашите желания и мечти.

Пълнолунието в Риби, което е в секстил с ретроградния Уран, а Слънцето в тригон към планетата, оказват благоприятен ефект, което улеснява развитието ни, отваря нови хоризонти и ни подкрепя по-лесно да приемем всички промени, които идват при нас през този период.

Пълнолунието в Риби активира интуицията, но засилва емоциите, вълненията, мрачните мисли и чувството на несигурност. Пълнолунието винаги е време на повишена емоционалност и когато се провежда в чувствителен и интуитивен воден знак като Рибите - емоционалната му природа става още по-интензивна.

Поради това в дните между 9 и 12 септември мнозина от нас могат да влязат в конфликти с околните. Можем да се почувстваме объркани, което лесно може да предизвика безпокойство, смесени чувства и нерешителност. Струва си да се потърси някаква златна среда, където емоциите и мислите вървят ръка за ръка. Луната в Риби носи мощна лековита енергия, ако изберете да почувствате емоциите си, вместо да ги потискате.

Енергията на Пълнолунието винаги оказва натиск върху нас, за нашето развитие и конфликтът, който се появява в нас, може да се прояви външно под формата на спорове, недоразумения, нерешения и емоционални пристрастия. Подпомагащата енергия на Уран, от друга страна, ни позволява да гледаме на нещата по различен начин, правейки противоположностите по-поносими. Цялостното заключение и разбиране, може да донесе положителна промяна и вълнуващи възможности за живота ни. Повишената интуиция и самоувереността ни дават сили да опитаме нови неща и да бъдем освободени. Да слушаме интуицията си, но да решаваме и действаме обмислено. Енергията на Пълнолунието може да донесе нова информация и идеи за решения и прогрес. Сега сме много по-отворени към тях и по-приобщаващи.

През този период също си струва да обърнете повече внимание на здравето. Приемайте сериозно физическите признаци и възникващите здравословни проблеми, защото това е послание от вашата душа. Медитацията и релаксацията могат да бъдат много полезни, защото ви „изключват“ и усилват гласа на вашата вътрешна мъдрост.

Рибите управляват краката, така че защо да не се поразкършите малко в ритъма на музиката? Танците се отразяват на сърдечния ритъм и задълбочават дишането, което благоприятно се отразява пък на мозъчна функция. Освен това може да отнесем още към ползите за тялото, танцът е прекрасен инструмент за нашия дух.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети