Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние в телец – време да си поръчате желания

Хороскоп

Пълнолуние в телец – време да си поръчате желания

Пълнолуние в телец – време да си поръчате желания - Tribune.bg
Снимка:

На 12 ноември в 15:36 ч. има Пълнолуние в знак Телец. Луната постепенно расте и сега достига своя максимум. Какво точно се случва? В момента на Пълнолуние двете светила Слънцето и Луната застават едно срещу друго т.н. опозиция. Опозицията винаги означава конфликт. Оттук и повишеният процент на аварии, травми, конфликти в Пълнолунието.

За нас това означава конфликт между чувствата и разума, съзнателното и несъзнателното. При Пълнолунието жизнените сили се изразходват много по-бързо, защото това е критична фаза на Луната. Много хора стават раздразнителни, появяват се главоболие и безсъние, хроничните заболявания се влошават. Поради това инфарктите и инсултите, пътните инциденти и злополуките стават все по-чести. Конфликти, започнати по-рано, но не напълно разрешени, също могат да оживеят през този период.

Активират се лунатиците. Възникват необосновани атаки на агресия. Най-бруталните престъпления се случват по време на Пълнолуние (три дена преди и три дена след). В затворите, където са задържаните особено насилниците, през този период служителите са нащрек и се държат изключително внимателно.

В Пълнолунието операциите по принцип не са препоръчителни. По простата причина, че възстановяването продължава по-дълго време и става по-трудно, има големи загуби на кръв (знаете за приливите).

Този път по време на Пълнолунието е ретрограден Меркурий, който е в съвпад със Слънцето и следователно в опозиция на Луната, поради, което нараства вероятността от лекарски грешки към всички останали изброени проблеми. Меркурий е отговорен за ръцете.

Време да си поръчате желания

Пълнолунието отдавна се смята за най-доброто време за извършване на различни лунни ритуали. И всичко благодарение на невероятно силната енергия на Луната. Всички магически ритуали, изпълнявани в този ден, носят много бързи резултати – има вярване, че желанията ще се сбъднат още преди идващия лунен месец.

Вселената в този ден дава на всеки човек уникален шанс да използва силата на Луната в своя полза, но резултатът ще зависи изцяло от нас. И за да чуе вашата молба и да я разбере правилно, трябва да следвате няколко прости правила:

Когато описвате какво искате, използвайте само глаголи в настоящо време. Например, ако искате да намерите нова работа, кажете нещо подобно: „Много се радвам, че заемам тази позиция. Харесва ми работата, заплатата, колегите и т.н. “

Опитайте се да почувствате възможно най-ярко, че желанието вече се е сбъднало. Картината пред очите ви трябва да бъде подробна. Създайте я, като използвате всички сетива. Ако мечтаете за нов апартамент, представете си как докосвате дръжката и отваряте вратата, когато влезете в стаята, усещате миризмата на нови мебели, обърнете внимание на цвета на тапета и чуйте песента на птиците отвън през прозореца.

Определено трябва да вярвате, че Вселената ще ви отведе до целта в най-подходящия момент за това и ще подреди всичко така, че да сте готови да приемете нейните дарове.

Желанията трябва да бъдат направени, когато Луната ясно изгрее на небето – т.е. късно през нощта или рано сутринта.

Намислете си желанието, пуснете молбата си към Вселената, изпълвайки сърцето си с любов и благодарност.  

    


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още