Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолуние в знак Везни

Хороскоп

Пълнолуние в знак Везни

Пълнолуние в знак Везни - Tribune.bg
Снимка:

На 16 април в 21:56ч настъпва Пълнолуние в знак Везни. Слънцето (Овен) и Луната (Везни) ще се изправят едно срещу друго в опозиция – в най-далечното възможно разстояние в Зодиака. Сабиенската символика свързана с това Пълнолуние, представлява образа на самолет, летящ на голяма височина, което предполага, че трябва да погледнем на хората и ситуациите от различна гледна точка, ако искаме да разширим хоризонтите си, да намерим нови алтернативи или решения, които не сме имали и никога не сме обмисляли.

Много хора очакват моментите на новолуние и пълнолуние, за да използват Лунните сили в различни ритуали за подобряване на материалното положение, за постигане на успехи, късмет, изпълнение на желания.

Ето един ритуал за изпълнение на желания на известна испанска ясновидка, описан в една от книгите на Денис Лобков.

Ампаро Куевас: „Нарисувайте всичко, каквото искате“

Ампаро Куевас е най-известната ясновидка и екстрасенс в Испания, живяла в мадридското село Сан Лоренцо дел Ескориал (починала през 2012 г.). Тя наричала себе си „целуната от Всевишния“ и уверявала, че периодично общува с Божията майка и със самия Бог. Тя потвърдила думите си с невероятни прогнози за важни събития за страната, които местната преса охотно публикувала, докато почти всички от тях се сбъднали, а за нейната уникалност говори факта, че главата на католическата църква, самият римски папа Бенедикт XVI, лично отива да разговаря с нея. Същността на разговора им обаче остава в тайна.

Ясновидката предлага рецепта за изпълнение на желания. Рецептата за изпълнение на желание от Ампаро се изпълнява или на рождения ден, или на 1-во число на всеки месец, или в деня на пълнолунието.

Всичко, което е нужно, е рано сутринта, когато не е толкова тъмно, че да не се вижда нищо, но и не се е разсъмнало (слънцето не е изгряло), трябва да вземете хладен душ, за да се ободрите и измиете от себе си негативизма - водата, както знаете, почиства аурата (можете да поседите известно време във ваната или просто да се облеете със студена вода).

След това вземете лист хартия, но не бял или черен, а всеки друг цвят - розов, жълт, зелен, син. Съсредоточете се върху това, което искате и с молив се опитайте да нарисувайте желанието си. Тоест, не трябва да пишете бележка, а да нарисувате обекта на вашето желание както и колкото можете, може да бъде както изкривено или тромаво. Когато рисувате, нарисувайте дори най-малки детайли, като си представяте как ще изглеждат в действителност. Например, ако искате да получите много пари, нарисувайте торба с пари, от която надничат дебели пачки банкноти или просто нарисувайте банков чек, сметка, не забравяйте да напишете сумата, знака на долара и евентуално дори името на банката върху него.

Трябва да нарисувате конкретен обект, свързан с вашето желание - например кола, къща, самолет, дете, остров в морето. След като желанието е нарисувано, трябва да се обърнете към по-висши сили и предварително да благодарите за предоставените блага, които скоро ще бъдат получени. За да направите това, поставете дланта си върху рисунката на листа хартия и ги помолете да ви помогнат. Постойте така известно време и след това скрийте рисунката, където никой няма да я намери – на тавана, зад картина на стената, която никой няма да премахне или в сейф, кодът за който знаете само вие. Всички желания ще се сбъднат в рамките на една година.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема