Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолунието в Овен носи някои промени, които могат да променят сегашния ход на живота ни

Хороскоп

Пълнолунието в Овен носи някои промени, които могат да променят сегашния ход на живота ни

Снимка:

На 20 октомври в 17:58 часа в знак Овен има Пълнолуние. Някои астролози го наричат кармично Пълнолуние.

Пълнолунието е много силно явление в астрологичното небе. Пълно със скрит смисъл и мистерия, пълнолунието носи изцяло нов спектър от енергия.

Огнената Луна идва да хвърли светлина върху въпроси, свързани със смелостта, конкуренцията, агресията, спонтанността, нашето Его. Знаците на кардиналния кръст (Овен, Рак, Везни и Козирог) и тези, които имат лични планети или Асцендент в тези знаци, трябва да обърнат повече внимание на това Пълнолуние. 

Управителят на това Пълнолуние е Марс, който е във Везни и току-що е образувал тригон с Юпитер, и се подготвя за вълнуваща и бурна среща с Плутон. Да, има благодатна почва за растеж и възможности, но отнема много работа и усилия, за да се развие. И всъщност огненото Пълнолуние поставя на преден план проблемите от предишния период, които не са успели да бъдат завършени и сега се появяват отново за нови и по-динамични развития или перспективи. Сега е моментът да рестартираме и финализираме всички предишни действия, за които работихме, но не успяхме да ги изпълним. Пътят е отворен за нов цикъл на развитие, който може да бъде кулминацията на нашите действия и тяхното завършване.

При всяко пълнолуние се сблъскваме с тъмната страна на себе си, където не е лесно да проникнем, тъй като страхът обикновено от това, което ще открием, ни кара систематично да избягваме да търсим тези трудни аспекти от нашето съществуване.

Пълнолунието по оста Овен-Везни е доста трудно за управление, тъй като се очаква да подчертае напрежението, както в лични, така и в социални въпроси. Енергиите на Марс и Плутон се сблъскват помежду си, което води до ожесточени противоречия, което пък ще усложни обстановката и ще увеличи обществената несигурност. Засилват се противоречията с властта и стачките стигат кулминационната си сила. Активното участие на Плутон се отнася също до подземния свят на интереси и подривни практики. Освен това има опасения относно евентуално бедствие в производствено звено.

Луната в Овен е пълна с импулси. Тя непрекъснато търси преживявания, които я обогатяват, но в същото време прескача от един предмет на друг, защото много бързо се отегчава. Може да преобърне света за секунди.

„Искам всичко и го искам сега“, ще каже, без да се замисля втори път дали това, което наистина иска, е това, от което се нуждае.  Следователно трябва да вземем предвид всички параметри, необходими, за да постигнем резултат, а не да действаме в режим на бързане или импулс.

Що се отнася до вашите взаимоотношения и сътрудничество, предвид споровете и нервите, които ще възникнат, добре е да имате мярка.

Понякога няма такова нещо като „истинско“ решение. Вместо това става въпрос само за вземане на най-добрите решения. В крайна сметка всяко решение и действие, което предприемаме, е възможност да се научим, да се развием и да обърнем живота си в нова посока.

Въпреки че животът може да бъде пълен с трудности, има причина, поради която душата ни е избрала пътя, който има. Дори когато предизвикателства, пречки и недоволство ни се сервират в живота, вярвайте в пътя си, защото нищо не се случва без причина.  


Топ новини

виж още

Актуална тема