Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Пълнолунието в Риби - повратен момент

Хороскоп

Пълнолунието в Риби - повратен момент

Снимка:

Пълнолунието на 21 септември в знак Риби е много важно, защото то се случва в навечерието на есенното равноденствие, което е на 22 септември в 22:21 часа. За мнозина това ще бъде повратна точка. Пълнолунието през септември е благоприятно за откриване на нови тайни и търсене на истина.

Върху човешкото поведение Пълнолунието действа особено, то може да предизвика следното: депресия; страх; вълнение; гняв и раздразнителност; повишена възбудимост; склонност към различни приключения; безсъние; главоболие; повишено налягане.

Пълнолунието има силно влияние върху вътрешното състояние и дори върху съдбата на човек. Ето защо си струва да слушате съветите на астролозите за това какво да правите и какво да не правите по това време.

Това Пълнолуние попада в 15 лунен ден, който се счита за сатанински и може да се изострят негативните емоции, така че има висок риск от конфликти с близки хора и не само. Опитайте се да мислите рационално и да се държите в ръце.

На Пълнолуние трябва да останете спокойни и да избягвате негативните мисли. Звездите ще бъдат благоприятни за спокойните и балансирани хора.

По-добре е да водите скромен, аскетичен начин на живот и да се занимавате с духовни практики.

Денят може да бъде посветен на СПА процедури, грижа за телата ви. Като цяло, денят е благоприятен, за да се отпуснете и да го посветите на себе си.

В този ден не е препоръчително да посещавате обществени места, по-добре е да останете у дома със семейството си или сами и да медитирате. Препоръчва се установяване на семейни връзки, прекарване на деня или вечерта с приятели и роднини. Можете да организирате романтична вечер.

Избягвайте нервно напрягане, конфликти и не провокирайте скандали. Ако някой наистина иска да се кара (и ще има много такива ситуации на Пълнолуние), просто се отдръпнете. Това ще ви помогне да спасите нервите си.

Не сключвайте бизнес договори на Пълнолуние. Не е добре да стартирате никакви проекти, както и да провеждате сериозни транзакции и финансови операции.

В Пълнолунието е добре да правите планове за бъдещето, но не и да започнете изпълнението им сега. Правете рутинни неща, но не предприемайте драстични промени в живота си през този период.

Отложете всички важни неща за друго време, тъй като времето на Пълнолунието е благоприятно, за да възстановите хармонията във взаимоотношенията си, включително с близки приятели.

Пълнолунието отваря портали за нас, за да можем по-добре да разберем вътрешното аз и лесно да намерим отговори на мъчителни въпроси. Всичко, което видите в съня си в нощта на Пълнолунието, може да се случи през следващите 30 дни.

Правете това, което обичате и благодарете на Вселената за това, което имате.

Добър знак е да чуеш куче да лае на Пълнолуние.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема