Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Парите, намерени на пътя – не са късмет, а знак свише

Хороскоп

Парите, намерени на пътя – не са късмет, а знак свише

Парите, намерени на пътя – не са късмет, а знак свише - Tribune.bg
Снимка:

Парите, намерени по пътя, не са късмет, а знак отгоре. Добре е да се знаят някои неща.

Повечето хора, когато намерят пари на улицата, ги прибират, без да мислят особено за тази находка. Те просто се радват на това и продължават по пътя си. Някои хора приписват случайното придобиване на пари на късмета и способността да бъдат на правилното място в точното време.

Въпреки това, езотериците, заедно с нумеролозите, смятат, че случайността няма нищо общо с това. Парите, открити на земята, са една от проявите на вниманието на Вселената към човека, нейното послание. Зад неочаквания късмет стои духовен смисъл.

Вселената се грижи за нас

Вселената непрекъснато се стреми да ни осигури материално благополучие в процеса на заетост. Но понякога тя изпраща и по-конкретни, осезаеми сигнали и една от формите на това е случайното монетизиране. Например, ако в напълно безнадеждна ситуация откриете на улицата банкнота от всякакъв номинал, това е знак за енергийното проявление на висшите сили. Разбира се, парите не са най-важното нещо, но все пак важността им не може да се отрече. Чрез банкноти или монети вие се подпомагате в ежедневието си.

Магическото число "10"

Освен всичко друго, има значение и какви цифри присъстват на банкнотата, която сте намерили. Например, ако там има число "10", това означава следното. В нумерологията десетката се счита за символ на благополучие, ясно съзнание и нови открития. По този начин, ако сте успели да намерите банкнота с тази цифра, пригответе се за факта, че ви предстои да отворите нова страница в живота си. В същото време трябва да поемете инициативата и да не се страхувате от смели действия и дела, да реализирате оригиналните си идеи с цялата си решителност. В края на краищата можете да разчитате на благоволението и помощта на висшите сили.

Парична символика

От древни времена на парите се придават различни символични значения. Освен материалната стойност и отпечатаните изображения, приложени към нея, всяка банкнота има своя собствена специална история. Това се дължи на факта, че хората, използвайки пари, им прехвърлят частица от себе си, от своята енергия. Следователно заедно с находката се пренася и нечия енергия към вас.

Парите са символ на власт

Колкото повече ги имате, толкова на по-високо ниво сте на социалната стълба. В китайската култура парите също са символ на късмет. Намирането на пари предполага, че скоро ще се случи събитие, което ще донесе щастие.

Според езотериците в духовен смисъл случайното получаване на пари показва, че човек е ценен от обитателите на висшите сфери. Това могат да бъдат духове, ангели или дори душите на нашите близки, избрали този начин на общуване с нас.

По правило хората по-често намират монети по пътя, а не банкноти. Съществува поверие, че това е проява на връзката с душите на мъртвите. В крайна сметка монетите издържат много по-дълго от хартиените пари. Знаците на духовния свят могат да приемат различни форми, така че намирането на пари може да се разглежда и като вид знак, който, ако бъде правилно интерпретиран, може да предостави полезна информация от по-висшите енергии. И не мислете, че това е съвпадение. Следващия път, когато намерите банкнота или монета по пътя си, знайте, че има специална причина за това.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Сиромаха Значи трябва да ги дадем на дядо ПОП
27.09.2021 15:12 / Отговор
Желязо каменноff И дори една стока ли е на късмет
27.09.2021 16:30 / Отговор
Желязо каменноff И дори една стинка ли е на късмет
27.09.2021 16:31 / Отговор
Arksi Mиналата година банкнота от 50 лв тичаше към мен! Взех ги. Бях очарована! Случва се за втори път, в Италия. Тичах към автобуса и на земята те седяха сгънати. Взех ги! Отново бяха 50, но евро.
28.09.2021 09:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати