Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Паякът е пратеник на по-висша сила

Хороскоп

Паякът е пратеник на по-висша сила

Паякът е пратеник на по-висша сила - Tribune.bg
Снимка:

Тези същества, въпреки страхотния си външен вид, винаги предвещават радост, любов и просперитет

Виждайки паяк в дома си, не се опитвайте да го ударите с чехъла като хлебарка. Паякът всъщност е свещено насекомо, тясно свързано с мъдростта на Природата. Това е пазачът на вашата къща, който не просто тъче паяжините си, той тясно свързва жителите на къщата.

Паякът отдавна се смята за добра поличба, носи късмет. Отбележете веднага за какво сте мислили преди или по време на появата на паяка. Помнете този момент и може би в близко бъдеще той ще се прояви в живота.

Хубаво е да видите паяк. Тези същества, въпреки страхотния си външен вид, винаги предвещават радост, любов и просперитет. Намирането му в дома предвещава понякога голям успех. Тези малки същества не само символизират богатството, но и късмет в бизнеса, успех в работата и силна взаимна любов. И такива знаци се отнасят не само за човека, който го е намерил, но и за всички живущи в къщата. Ако паяците са повече от един, се смятало за още по-добре.

Нашите предци са били уверени в магическата защита на дома, където обитават паяците. Маговете и сега казват, че ако паяк тъче паяжина в ъгъла - това е добре. Най-често паяците тъкат своята паяжина на най-отдалечените и незабележими места - в ъглите. Изплетената паяжина събира лошата енергия. Факт е, че във всяко жилище има както положителни, така и отрицателни енергийни потоци. Следователно, ако паяк тъче паяжина, той не трябва да бъде премахван, тъй като играе ролята на силна охрана на цялото жилище.

Ако паякът се засели в къщата - това не означава, че домакинята недобросъвестно почиства. Тези същества се появяват неочаквано за всички - и през зимата, и през лятото. Те могат да бъдат намерени в кухнята, в спалнята, в банята и дори на балкона. И както казват хората, те идват при хора, които се нуждаят от тях. Не във физически смисъл, а в магически. И най-често това е свързано с отрицателната енергия.

Трябва да се разбере кога паякът е забелязан, на какво място и при какви обстоятелства. Това ще помогне да се определи какво означава за човек това явление на неканения гост.

Паяците, които се заселват в кухнята, желаят да предупредят за предстоящи семейни конфликти, които могат да възникнат поради невниманието на членовете на семейството един към друг.

В банята се заселва паяк, недалеч от водата - ако иска да намекне, че човек трябва да цени парите. В противен случай те ще си отидат за дълго време от него. Много често означава, че неприятностите са свързани със семейни дела, караници.

Появата на паяк в тоалетната предвещава финансови затруднения, провокирани от прекомерни разходи.

Незначителни проблеми заплашват живущите, ако паякът е видян да се разхожда по мивката, ваната или тоалетната чини, след като е слязъл от тавана. Не трябва да го хващате, да го натиквате в канала за унищожение. Всякакви действия, които водят до унищожението на насекомото, са злополучни.

Когато паяк тъче паяжината си на стената - на семейството липсва „топлина“ и комфорт.

Най-често, когато паяк се появи на масата, това предвещава активирането на врагове, които „тъкат интриги“ около членовете на семейството.

Ако паякът се приближи до човека по пода, предвещава успех в делата. Ако ви полази по тялото, главата, ръката – известие, приятна среща. Най-хубаво е да видите бял паяк – те носят най-много късмет, успех, любов или щастие. Намислете си веднага желание.

За да се предпазите от проблеми, не трябва да бъде убиван паяка. Трябва да бъде хванат с метла и внимателно изваден от къщата на улицата. Най-лесният начин е да хванете паяка в буркан или в някакъв друг съд, излезте навън и пуснете насекомото, като изречете следните думи: „Върви си и отнеси всички неприятности и нещастия със себе си!“

Същата операция трябва да се извърши и с паяжината, ако паякът вече я е оплел. Според поверията не бива да се премахва изтъканата паяжина. Тя привлича в себе си цялата отрицателна енергия от къщата.

Отчасти въпросът дали е възможно да се убие паяк или не, се крие в това, което означават тези членестоноги за жителите на дома, тъй като символизират финансова печалба, успех в работата и в любовта. Но ако неправилно премахнете паяка, убиете го или го смажете - всички ваши собствени надежди за щастие и „светло бъдеще“ ще са напразни. В миналото убиването на паяци се смятало за кощунство по отношение на себе си. Дори ако паякът, който видите, предизвиква чувство на страх, не го убивайте. Според поверието за убийството на пратеник от по-висша сила ви грози наказание: кавги в къщата; проблеми в работата; влошаване на финансовото състояние; депресия; сериозни заболявания.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ https://www.youtube.com/watch?v=lFBrtULy_SQ
09.07.2020 13:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати