Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Планетни влияния през първата половина на декември

Хороскоп

Планетни влияния през първата половина на декември

Планетни влияния през първата половина на декември - Tribune.bg
Снимка:

Настъпи и последният месец на годината. За хората, които имат повечето планети в земни и водни знаци месец декември като цяло ще е по-продуктивен. За тези, които имат повечето планети във въздушни и огнени знаци, месецът е по-малко продуктивен и във всичко се изисква известна предпазливост и спокоен подход.

Първата половина на декември предоставя възможности за лични и бизнес запознанства, начало на нови взаимоотношения и установяване на важни връзки. Помнете, че аспектите на планетите важат няколко дни преди и след точната дата на образуването им.

 

Най-важното събитие на месеца е пълното слънчево затъмнение, което ще се случи на 4 декември при 12 градуса Стрелец. Напълно подходящо време да се отървете от старите комплекси и фалшивите нагласи, от всичко ненужно и да направите крачка напред. Това събитие ще бъде отправна точка за нови проекти и образователен растеж. Не правете нищо, за което по-късно може да съжалявате. Грешките по време на затъмнение са много трудни за отстраняване, ако не и невъзможни, и могат да създадат дългосрочни проблеми.

 

От 1 до 12 декември Венера ще бъде в хармонични отношения с Марс, което увеличава романтичните възможности. Още повече, че и Луната е растяща след 4 декември. Това време дава възможност да се установят нови запознанства, да се хармонизират отношения с близки, да се изгладят острите ъгли, да се намерят решения. През втората половина на месеца предстои Венера да стане ретроградна.

 

На 6 декември е секстилът на Марс/Плутон, който ще даде допълнителна енергия, за да можете рязко да промените курса или да коригирате грешки. Времето е добро за популяризиране на вашите интереси в бизнеса и за спортни рекорди, носи креативност. За някои това може да донесе много физически и психически стрес, но чрез усилие на волята, могат да се премахнат съществуващите пречки и да се изпълнят поставените задачи.

 

На 7 декември имаме квадратура на Меркурий/Нептун. Това е лош момент за бизнеса по отношение на договори. Не вярвайте на нищо - цялата информация ще бъде изкривена. Хората могат умишлено да заблуждават или да бъдат искрено заблудени.  Засилва се изкушението да се лъже, да се украсяват нещата, да се въвеждат другите или ние сами да изпадаме в заблуди, тайни. Внимавайте с новите хора, не се забърквайте в съмнителни сделки и интриги. Измамата няма да бъде от полза за никого. По пътищата може да има проблеми поради повреда на навигацията и поради употреба на алкохол и наркотици.

 

На 8 декември - квадратура Марс/Юпитер. Тези енергии стимулират амбицията, желанието за успех. Може да се даде тласък и напредък по започнати вече проекти. Това е динамичен аспект, като цяло благоприятен за различни дейности, но също така повишава агресивността на някои хора. Вероятни са спорове, водещи до конфликти. Възможни са усложнения в отношенията с влиятелни хора или бизнес партньори. Нужно е да се внимава много, за да се избегнат потенциално опасни ситуации. Трябва правилно да прецените силните си страни, преди да се заемете с нещо. Опасно е да се занимавате с бизнес. Не се препоръчва закупуване на автомобили и оборудване.

 

На 11 декември – хармоничен секстил Меркурий/Юпитер. Това влияние помага да се види голямата картина, което ви позволява да съставите план за по-нататъшни действия. Добър момент и за учене, публикации, решаване на проблеми с висшето образование, представяне на идеи, за кореспонденция, взаимодействие с адвокати, за решаване на правни въпроси, за пътуване в чужбина, общуване с чужденци. Полезната информация ще пристигне навреме или ще срещнете точният човек, който да помогне. Можете да създавате полезни връзки, да се срещате с влиятелни хора. Този аспект благоприятства различни споразумения, помирение на партньори, сключване на съюзи.

 

На 11 декември съвпадът на Венера с Плутон придава дълбочина и интензивност на чувствата и личните контакти. За силните връзки това е време на по-дълбоко разбиране, потапяне в чувствата или по-тясно сътрудничество в бизнеса. Това е времето на романтични запознанства, нови увлечения и хобита. По това време любовта действа като неустоима и трансформираща сила, но поради прекомерната пристрастност това не е време на щастие за всички. Този аспект създава и "фатални връзки".

 

На 12 декември – нехармоничен аспект квадратура Слънце/Нептун ще скрие реалността от погледа, ще внесе замъгляване на истината. Хората ще са по-склонни да вярват в приказките и измислиците. Прекомерният романтизъм и сантименталност ще бъдат пречки. В чужбина може да бъдете измамени. Изключете напълно алкохола и контакта с домакински химикали.

 

13 декември - Преминаване на Меркурий в Козирог и Марс в Стрелец. Меркурий в Козирог помага за насочване на мислите от общите идеи към тяхното практическо изпълнение и определяне на стратегии. Това е успешна комбинация от планети, която води до зрели, обмислени решения, последвани от уверени, мащабни действия. Но винаги първо трябва първо да се помисли и след това да се действа.

 

Луна „без курс“ – избягвайте празните часове и не започвайте важни за вас неща, не правете скъпи покупки. През това време може да се занимавате с вече започнатите дела и рутинната работа, която вършите всеки ден. В тези часове нараства опасността от аварии и нещастни случаи по собствено недоглеждане. Благоприятно е да започнете дела, които не могат да дадат никакъв резултат. Например, налага се да предприемете нещо, но съвсем не желаете то да стане.

 

01.12. 06:21 - 01.12. 13:57
03.12. 07:23 - 03.12. 14:14
05.12. 07:09 - 05.12. 13:32
07.12. 06:43 - 07.12. 13:50
09.12. 12:01 - 09.12. 16:54
11.12. 21:41 - 11.12. 23:47
14.12. 04:53 - 14.12. 10:12

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати