Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. По-добре да действате сами, отколкото да оставите живота да действа вместо вас

Хороскоп

По-добре да действате сами, отколкото да оставите живота да действа вместо вас

По-добре да действате сами, отколкото да оставите живота да действа вместо вас - Tribune.bg
Снимка:

Не можем да знаем какво Бог ни е приготвил. Ето защо никога не трябва да вярвате, че нашите страхове са нашата съдба, че щом паднем, никога повече няма да се изправим. Трябва да вярвате в себе си, в силата си, целта си, плана на Бог за вашия живот. И тогава можете да преодолеете страха и съмненията и уверено да продължите пътя си. Да, не знаем какво ни предстои, но е по-добре да действаме сами, отколкото да оставим живота да действа вместо нас.

Ако имате вяра, тогава не ви трябват доказателства. Вие живеете с вяра. Не се нуждаете от правилните отговори - просто се нуждаете от правилните въпроси. Никой не знае какво е приготвило бъдещето за него. Най-често планът на Бог не е достъпен за нас. Той надминава всички наши очаквания.

Кой няма притеснения? Мислите ли, че целият живот на някои е изпълнен само със слънце и цветя? Не. Всички знаем, че такъв живот просто не съществува. Но да благодарим на Бог за всеки момент, за това, че Той ни позволява да следваме пътя, който Той ни е предназначил. Всички сме дошли на този свят с цел.

Открийте своята. Божият план за вашия живот надхвърля всичко, което бихте могли да си представите. Помнете, че Бог не допуска грешки, дори да не разбираме неговия замисъл.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети активност, живот
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети