Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. По-добре да действате сами, отколкото да оставите живота да действа вместо вас

Хороскоп

По-добре да действате сами, отколкото да оставите живота да действа вместо вас

Снимка:

Не можем да знаем какво Бог ни е приготвил. Ето защо никога не трябва да вярвате, че нашите страхове са нашата съдба, че щом паднем, никога повече няма да се изправим. Трябва да вярвате в себе си, в силата си, целта си, плана на Бог за вашия живот. И тогава можете да преодолеете страха и съмненията и уверено да продължите пътя си. Да, не знаем какво ни предстои, но е по-добре да действаме сами, отколкото да оставим живота да действа вместо нас.

Ако имате вяра, тогава не ви трябват доказателства. Вие живеете с вяра. Не се нуждаете от правилните отговори - просто се нуждаете от правилните въпроси. Никой не знае какво е приготвило бъдещето за него. Най-често планът на Бог не е достъпен за нас. Той надминава всички наши очаквания.

Кой няма притеснения? Мислите ли, че целият живот на някои е изпълнен само със слънце и цветя? Не. Всички знаем, че такъв живот просто не съществува. Но да благодарим на Бог за всеки момент, за това, че Той ни позволява да следваме пътя, който Той ни е предназначил. Всички сме дошли на този свят с цел.

Открийте своята. Божият план за вашия живот надхвърля всичко, което бихте могли да си представите. Помнете, че Бог не допуска грешки, дори да не разбираме неговия замисъл.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още