Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Почистване на аурата

Хороскоп

Почистване на аурата

Почистване на аурата - Tribune.bg
Снимка:

След такова изчистване, вашите вибрации се повишават отново

Аурата е енергийното поле, излъчвано от нашето духовно тяло и се влияе от състоянието на ума, чувствата, състоянието на чакрите и от околната среда, на която сме изложени. Аурата се променя и развива. Когато сме изложени на енергия, която не е в резонанс с нашата, например сме попаднали на място, където атмосферата е била напрегната и стресова или пък сме срещнали човек, който ни е създал неприятни усещания, тогава аурата ни може да помътнее или потъмнее.

Всеки ден попадаме в различни ситуации, срещаме различни хора, променя се енергията ни, изпитваме различни емоции и чувства като яд, гняв, страх, притеснение, ревност и други. Затова е добре често да почистваме енергийното си поле. Има различни техники за това. Ето една от тях – тя е бърза, ефективна и облекчаваща. Ако нямате друга възможност да я направите, например не сте си у дома, може да отидете за 5 минути до тоалетната и там да я направите набързо.

Може да се прави в седнало или изправено положение.

Вдигнете двете си ръце с дланите нагоре. Затворете очи и започнете да си представяте как в дланите ви се събира чистата светлина на Вселената. Постойте около 3-4 минути така.

Отворете очи. Използвайте ръцете си като метла и ги прекарайте по цялата си аура, по чакрите, по всеки крайник отгоре надолу. Представете си, че имате магическа четка от светлина в ръцете си и с нея изчетквате аурата си от всички натрупани негативи, от всякаква чернилка. Постепенно започвате да усещате лекота, изчезва всяко усещане за застой, запушване и негативизъм. Едновременно с това си мислете:

„Аз изчиствам моята енергия от всякакви енергийни задръствания и се чувствам прекрасно.”

”Моето енергийно поле е положително, чисто и изпълнено със светлина.”

Това можете да си повтаряте, когато искате.

След такова изчистване, вашите вибрации се повишават отново.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети