Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Почистване на аурата

Хороскоп

Почистване на аурата

Почистване на аурата - Tribune.bg
Снимка:

След такова изчистване, вашите вибрации се повишават отново

Аурата е енергийното поле, излъчвано от нашето духовно тяло и се влияе от състоянието на ума, чувствата, състоянието на чакрите и от околната среда, на която сме изложени. Аурата се променя и развива. Когато сме изложени на енергия, която не е в резонанс с нашата, например сме попаднали на място, където атмосферата е била напрегната и стресова или пък сме срещнали човек, който ни е създал неприятни усещания, тогава аурата ни може да помътнее или потъмнее.

Всеки ден попадаме в различни ситуации, срещаме различни хора, променя се енергията ни, изпитваме различни емоции и чувства като яд, гняв, страх, притеснение, ревност и други. Затова е добре често да почистваме енергийното си поле. Има различни техники за това. Ето една от тях – тя е бърза, ефективна и облекчаваща. Ако нямате друга възможност да я направите, например не сте си у дома, може да отидете за 5 минути до тоалетната и там да я направите набързо.

Може да се прави в седнало или изправено положение.

Вдигнете двете си ръце с дланите нагоре. Затворете очи и започнете да си представяте как в дланите ви се събира чистата светлина на Вселената. Постойте около 3-4 минути така.

Отворете очи. Използвайте ръцете си като метла и ги прекарайте по цялата си аура, по чакрите, по всеки крайник отгоре надолу. Представете си, че имате магическа четка от светлина в ръцете си и с нея изчетквате аурата си от всички натрупани негативи, от всякаква чернилка. Постепенно започвате да усещате лекота, изчезва всяко усещане за застой, запушване и негативизъм. Едновременно с това си мислете:

„Аз изчиствам моята енергия от всякакви енергийни задръствания и се чувствам прекрасно.”

”Моето енергийно поле е положително, чисто и изпълнено със светлина.”

Това можете да си повтаряте, когато искате.

След такова изчистване, вашите вибрации се повишават отново.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети