Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Подправките са най-добрата храна за етерното тяло

Хороскоп

Подправките са най-добрата храна за етерното тяло

Подправките са най-добрата храна за етерното тяло - Tribune.bg
Снимка:

Вероятно сте забелязали неведнъж, че понякога след обилен обяд или вечеря все още остава усещане за необясним глад

Подправките са обичани от мнозина, но малцина знаят, че са полезни не само от кулинарна гледна точка. Освен физическото тяло, човек има и фини тела - астрално и етерно, които също трябва да се подхранват. За съжаление, повечето от познатите ни храни, като пилешко или риба, не са в състояние да направят това. И тук подправките идват на помощ, именно благодарение на тях се подхранва финото ни тяло.

Вероятно сте забелязали неведнъж, че понякога след обилен обяд или вечеря все още остава усещане за необясним глад. Стомахът е пълен, но нещо друго му се иска да яде. Това е така, защото физическото ви тяло е пълно, но фините тела остават гладни. Това е опасен глад.

С натрупването му идва апатията и депресията. За да избегнете това, трябва да наситите своето етерно тяло.

Добавянето на подправки към храната решава този проблем. Например употребата на черен пипер добре подхранва етерното тяло.

Червеният пипер и джинджифилът помагат за засилване на страстта. Червеният пипер запазва бистър ума и остро зрението.

Джинджифилът дава лечение, любов, изобилие, богатство. Помага да се отървете от страховете, паниката, премахва депресията.

Канелата привлича просперитет в живота ви и създава усещане за комфорт и уют. С нея можете да се презаредите с енергия за целия ден. 

Карамфил и индийско орехче засилват енергийната защита.

Индийското орехче е в състояние да засили силата на ума и да облекчи апатията. Освен това носи късмет на хазартните хора.

Кимионът е в състояние да изясни съзнанието и да подобри паметта. 

Морска сол, копър и босилек перфектно почистват тънкото (финото) тяло.

Бахарът има връзка с творческите способности на човек и затова често се използва за активиране и засилване на творческото въображение.

Шафранът дава сила и самоувереност. Отдавна се смята за символ на щастието. Той отлично възстановява духовната сила, а също така е в състояние да събуди в човек както възвишена любов, така и земна страст.

Розмаринът помага за запазване на младостта и красотата, като забавя процеса на стареене. Освен това е мощен източник на енергия. Спомага за укрепване на аурата и подобряване на интуицията.

Зеленият чай и кориандърът изострят интуицията и чувствителността към финия план.

Ако на мъжът ви предстои някакво важно дело и той се нуждае от сила и енергия, за да реши сериозни проблеми - нахранете го с месо, добре подправено с черен пипер и шафран. Това ще му даде нужната агресия и енергиен тласък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати