Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Подстригване според деня на седмицата

Хороскоп

Подстригване според деня на седмицата

Снимка:

Отивайки на фризьор трябва да знаете, че ако се подстригвате на растяща Луна, то косата ви ще расте по-бързо, а ако е на намаляваща, тогава ще израства по-бавно. Даже денят от седмицата, в който се подлагаме на подстригване и обработка на косата, оказва влияние върху качеството й.

За подстригването има значение лунната фаза, лунният ден, знакът, в който се намира Луната, други допълнителни фактори, както и денят от седмицата. Понякога трудно могат да се съчетаят всички фактори и често са противоречиви. По кой критерий ще изберете ден за подстригване, ще си решите вие.

Подстрижка, направена в понеделник може да ни избави от мъка, депресия и неприятни спомени. В този ден се „подстригват“ всички негативи.

Ако се подстригвате във вторник, можете да се предпазите от неочаквани неща, да се защитите от неприятности и даже да получите помощ.

Посещението при фризьор в сряда ще помогне да се уредят отношенията с хората, да се отстранят неразбориите в делата и мислите. Често подстрижката в този ден става предвестник на неочаквано известие.

Подстрижка пък, направена в четвъртък ще помогне да укрепите вашия авторитет, да повишите самооценката си и вярата в собствените сили.

В петък не трябва да се посещава фризьор. По мнението на астролозите в този ден биохимичните процеси в организма са забавени и след петъчната подстрижка косите лошо ще растат.                                                                  

Съботната подстрижка помага да се избавим от самотата, недоволството от себе си и повишава самооценката. Също се счита,че помага да се снемат част от проблемите, възникнали по вина на околните.                 

В неделя не трябва да се подстригвате. В този ден вашата връзка с личния егрегор (ангелите-хранители) е максимално здрава. Ако в този ден нещо се промени в организма, а още повече да се отреже някаква част, то може да се наруши връзката ви с Космоса. Всички тези съвети се отнасят напълно и за рязането на ноктите.                                


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още